Dozer çarpmasın mike
Printable View
Dozer çarpmasın mike
223 mb I-Doser Premium çektim şimdi Installousdan bakalım ne çıkacak ?
Metrobüste Meth kafası :D
Fazla kullanmayın bizzat deneyen arkadaşım var
Varmı bi gelişme?
full throttle yapar adamı
Elektronik uyuşturucu kavramı herzaman hayalimdeki birşeydi. Geçen sene duymuştum bu muhabbeti. Denedim biraz ama bi etkisini göremedim.
o sese kafamı dayanır yaa akıllı en etkilenmeyen adamı da getrsen bişeylerin etkisine kapılır zaten kafası normal olan o sesleri dinlemez dinliyosa vardır kafada eksiklikler :D
can sana nerden esti bu sesler saralım bi 3lü neyin kafasını istiyosan onu yasa :D
129t de 2 bira sonrası kulağında kulaklık bi müzik eşliğinde çok uçan insan görüyorum hergün o dinledikleri bumu acaba:D
dün yaklaşık 15 dk peyoteyi dinledim parmaklarımda hafif bir uyuşma yaşadım değişik birşeydi 15 dk dan sonra çıkardım attım dinlemedim.
şöyle birşeyle karşılaştım bugün sağ kulağımda yaklaşık saat 5 ten beri çınlama var sanırım bundn oldu
Ben uzun zamandır kullanıyorum (genellikle orgasm HQ) etkili..Ayrıca gözlerinizi bağlayın ve kulaklık kullanın çünki R-L ayrı frekans veriyor ve sadece sesin içine girmeye çalışın yani sese odaklaşın.
yokmu link paylaşacak olan. paylaşımları yapın burdan
Bir ara çok sarmıştım buna,tüm arşivini dinledim.Birkaçı hariç hiçbiri etkili değil.Hayal kırıklığı oldu benim için.
I-Doser: ACID QUICK HIT ! - YouTube
izleyin :D
üflemede çıkıyo mu bu?
kafam guzel oldu
açın damar fm o daha çabuk etki ediyo la bu ne :D