aynı dusuncedeyız abı. masallah allah analı babalı buyutsun.
Printable View
Belki size yardımcı olamıcam ama, konuya bakanlar için fikir olabilir bu gibi durumla karşı karşıya olanlar varsa
Anadolu yakasında harika bir yer var buraya bakın derim : Gold Country Park
ceco tekne v.s. olayına girermsn? eğer yaza doğru düşünüyor isen?
baskan aslında tekne değilde az daha büyükleri var altlı üstlü olanlar cokda güzel oluyor allta yaşlılar üst katta gencler :) eğlenceli oluyor :D teknelerin adı aklıma gelmedi :(
edit: kalkıs dönüs saati haklısın can sıkıcı bazıları 2-3 yere uğryor ama sncda 1-2 kişiyi beklemek diğerlerine ayp beklemezsen gelene ayp...
tekne iptal :D haklısın.
kanka benim Zan barı veriyim :P
Konuyu yakından takibe başladım. Hemen hemen aynı tarihlerde bende mutluluğa adım atmış olucam. Bende Anadolu yakasında bakıyorum fiyatta abartmamış olan yerler. Şimdiden mutluluklar sizede...
Paşagarden Web Sitesi
kardeşim allah yardımcın olsun tamamını erdirsin.. zo rişler zor 2 ay öncesine kadar bende yaşadım hepsini hala etkisindeyim.. :)
ceco florya sosyal tesislerde fena sayılmaz göz atın :)
kanka orayla görüştüm kafama yatmıstı, ama sözlesmede düğün tarıhıne 30 gun kala sözlesmeyı fes etme hakkımız wardır dıye bı bolum war. olurda bana 1 ay kala ıptal oldu derlerse ben ne yapıcam? devletın beledıyenın yerı sonucta yarın bakanın mılletvekılının vs. biri bana burayı su tarıhte ayarlayın dese ayarlarlar yani. oyuzden sıcak bakmadım kanka
oha öyle saçma şeymi olur adamlara bak ya :D sinirlerim zıpladı.
Bütçen uygunsa silivri garden restorant hizmeti 5*
Beykoz Küçüksu tarafında Sabancı Öğretmenevi var , orayı tercih edebilirsiniz.Denize sıfır , fiyatları uygundur.
Linkini de buldum umarım işine yarar göz atmanda fayda var
T.C. M.E.B. SABANCI RETMENEV A S O MDRL info@sabanciogretmenevi.com.tr
tekne kiralayabilirsin combo. gerçi havalar soguk sıkıntı olabilir.