hepsıne uzulduysem aynı cem abi gıbı sadece o kısmına 5 uzuldum :(
Printable View
ismail abi ile gereken konuları konuştum.oda yazacaktır birazdan.ben baskıbalatayı izmirden arabayı ilk aldırdığımda taktırdım.Arkadşaımdan balatayı aldım izmirde sanayide özel bir honda servisinde takıldı hatta d-d tune doğan adamı tanıyor.ben gözümle görmedim ama babam başındaydı aracın tamir edilirken ne ibnelik olduysa orda olmuştur.
KİMSE KİMSENİN TAŞAKLARINI YALAMASIN ŞAKŞAKCILIK YAPMASIN.herkes kimin ne olduğunu biliyor.yüzlerce kişi ile gün içerisinde telefonla konuşuyorum parça satıyorum alıyorum ediyorum.allaha şükür ne haram lokma geçti bağazımdan nede kimseyi sikmenin derdinde oldum.İsmail abi bunları yaşamış 1 kez olsun aramadı bu sorun var şu sorun var demedi.sonra 3-5 kişinin gazına gelip söylediğine göre "içini soğutmak içn"bu konuyu açmış.Ben kendine dedimki ne sorunun olursa olsun bir alo de ben bir telefonla her sorununu hallederim dedim.Adam yoldayken 10 dk beklemiş motorun yağını kontrol ediyor.Eeeee doğal olarak yağ eksik görünüyor 2 lt yağ koyuyor.dedimki abi sakın zorlama basma araba çok duman atar haberin olsun.Sonra aradı tamam kardeşim dedi duman attı sonra düzeldi dedi.sonra distribitör içn söyledi.elektronik parça kaç yıllık şey değiştik düzelttik araba mükemmel oldu gazlıyoruz şimdi dedi.Gaz yemesi değişti nefes alması değişti dedi.Peki bunları yaparken bu araba su eksiltmiyormuydu yada sonradn conta patlayamazmı? bu adam sıkıştırdıysa gazladıysa ben nasıl kefil olacam siz söyleyin.
Kendi keldi otobana çıktık bastım araba ile 1-2-3-4 bitti 210 yaptıı vayy bukadar hızlımıydı bu araba dedi çok beğendi.Ozaman ne duman atıyordu bu arba nede kapaktan dolayı egzozdan su işiyordu.Kanala çektik arabanın altına üzerine baktı motoru açtı baktı gaz verdi dinledi.
Ben ne yapmış olabilirim de 1000 km idare edecek şekilde bu adamı gönderecem.
Şanzuman burada toplanmadığı için içini gözümle görmediğim için bir yorum yapamıyorum.Ama bildiğimve doğruluğundan emin olduğum tek birşey Prizdirek bilyası kırık olsa parçalanmış olsa ne dişli kalır nbe bişe üstelik araba okadar yolu gitmezzzzzzzzz gidemezzzz.
Kapağı çatlak araba herazaman hararet yükseltir.Az önce konuşuyorum arabayla gazlıyoruz basıyoruz ne hararet yükseliyor nede bişe oluyor ama su eksiltiyor diyor.Radyatör hortumları çatlamış sertleşmiş tıkanmış diyor.Bu araba hiç bukadar soğuk görmedi istanbul soğuk memleket.Orda bu hortumlar çatlayamazmı? kul yapısıdır yaaaa.
Bu adamın hiçmi şanssızlığı yok.Ben dedimki abi her ne olursa olsun bu konuda sana herzaman yardımcı olurum dedim yeterki bir alo de elimden ne gelirse yaparım zaten en fazla 2 ayda bir istanbuldayım gerekirse geldiğimde ilgilenirim dedim.Motor geçen sene izmirde yapılmış 40,000 km olmuş dedim kendine hiçbirinin aksini idda etmiyorum.
KAPAĞI USTASINA DAHA SÖKTÜRMEMİŞ.aMA USTASI MÜNECCİM OLDUĞU İÇİN KESİN KAPAK ÇATLAKTIR SEKMANLAR PİSTONLARDA ÖLMÜŞTÜR KOMPLE REKTEFİYE OLACAK DEMİŞ.bu adam açık açık gel ben seni SİKECEM diyor.bunun başka bir açıklaması yok.Yada işin içndn çıkamayacak anlamadığı bilmediği motor(çünkü ismail abi dedi ilk kez söktüğü uğraştığı bir araba diye) bu şekilde kesin çözüme ulaşmak istiyor.
Babama sordum sadece Balatayı değiştik sanırım diyor.Kii ismail abide balata zaten internetten baktım exedy e benziyor ama baskıda valeo yazıyor diyor.ama ben baskı balata aldım diye iyi hatırlıyorum.ordaki tek şerefsizlik izmirdeki ustanın adiliğidir.ama ben bir şekil yapıp o adamada ulaşırım hiç sorun değil.
Hesabını veremeyeceğim birşey yok.İsmail abiye neden aramadın diyorum zaten bana şemsiye girmiş arayıp ne soracam sana diyor.Ama burda 2 saat harcayıp herşeyi yazıyor.Neymiş arkadaşları ara demiş kendi aramamış kalp kırmamak için.
SADECE ŞUNU SÖYLÜYORUM KİMSE GÖTÜNÜ BAŞINI OYNATMASIN İSMAİL ABİDEN (civelek)HARİCİNDE KİMSE YORUM YAPMASIN KENDİSİDE GİRİP YAZACAK.KENDİSİDE SÖYLEDİ SÖKTÜRMEDİM KAPAĞI SÖKTÜRECEM EĞER CONTAYSA OLABİLİR BENİM HATAMDIR YADA ŞANSSIZLIĞIMDIR ÖZÜR DİLEYECEM SENDEN KONU ÜZERİNDE DEDİ.O YÜZDEN millete gün doğuyor boş adamlar burda yazıyor çiziyor. 2005 yılında siz bokunuzla gulle oynarken biz bu siteye üye toplamaya çalışıyorduk bu işlerle uğraşıyorduk.Gevezeliğin luzumu yok.Kim üzeirne alınırsa alınsın.
Ben zaten bu adamı kazıklayacak biri olsam burdan 2 satır yazar banane ne bokun varsa ye der bırakır giderdim.Ama ben adamı aradım yarın git benim dediğim yere göster sana ödemedede kolaylık yaptıracam malzemedede yaptıracam dedim.kapakta çatlak çıkmazsa kendisinin burdan özür dileyeceğini belirtti 50 dk konuştuş.o yüzden
KONUYU AÇAN civelek İSMAİL ABİ HARİCİNDE KİMSE KÖTÜLEYİCİ VS YORUM YAPMASIN...................(hiç kimse bişe yazmasın demiyorum.Ama bilip bilmeden tanımadan şahsi yorumlar yapılmasın.)
burada insanlar birşeylere üzülüp yorumlarını yazıyor, bu forumum amacıda kısmen bu, kimsenin fikirleri yazması, g.tünü başını oynatması demek olmamalı bence..
karşı tarafı dinlemeden böyle sahtekarlar var vs gibisinden konuşulmasından bahsediyorum ben.Okadar insan yorum yapmış şahsi kimseye bişe söylemedim söylemiyorumda.Benim tek muhattabım ismail abidir.onunlara aradım konuştum.
Millet bilip bilmeden tanımadan yorum yapıyor ona kızıyorum
bir mal salak benım demekki herşeyini yaptırıp satıyorum zararına :D
MKT,
Öncelikle usluba dikkat. Kimse sana hakaret etmiyorsa sende bu forumun üyelerine hakaret edemezsin. Herkes kelamını düzgün bir uslupla, küfürsüz, hakaretsiz anlatıyorsa sende aynı şekilde anlatmalısın.
Ayrıca burası forum. 2 kişi haricinde kimsenin muhabbete katılmaması isteniyorsa özel mesaj veya msn gibi yollar tercih edilir. Burada konu açıldı ise, burası da ortak bir alan ise herkes yorum yazabilir. Bunu engelleme imkanın veya hakkın yok.
Çok geçmiş olsun.
Bende akrabamın arkadaşının sözüne, bilgisine güvenerek bir araç aldım.5-6 ay kullandım aracı zarzor sattım.5liradan fazla zarar ettim.Bu saatten sonra babam olsa ustalarıma göstermeden arac almam.
Buarada şakşakçıları da saygıyla selamlıyorum.:heyoo:
Yorum yapanlara kızman başka, muhattabınla aranda konuşmaların başka. Ama forum ortamı genel bir ortamdır ve senin yazı üslubundaki sokup çıkartmalar kurallara aykırıdır. Kimse senin küfürlerini yada argo yazılarını okumak zorunda değil, derdini düzgün bir üslup ile anlatabilirsin.
Çok geçmiş olsun başına gelen gerçekten üzücü.Keşke bi servise gösterseydin..
ben kimse hiç yorum yapmasın demedim.Sonradan editledim zaten açıklamayıda yaptım.Şahsi olarak olumsuz yorumlar yapılmasın dedim.Adam gelsin açıklasın herşeyi ozaman tamam yazsınlara ama herşey muallakta kaldığı için bilip bilmeden yorumlar yapılmasın.
İnsan namusu şerefi haysiyeti için yaşar......En azından ben öyleyim