hayır. bır sonrakı dönemi beklemek zorundasın. sınavdan belli bir süre önce kursa kayıt olman gerekiyor. kursa kayıt olmak içinde 18. yaşını bitirmiş olman.
şansına küs yani
Printable View
Aralıkta girecem büyük ihtimal ama şu okul işine kafam takıldı illa lise mezunumu olmak şart bizim lise bitmez yaa.
Hala aciklanmadi ygs de 2 milyon kisiyi 20 gunde okudular
14 Nisan 2012 Ehliyet sınav sonuçları açıklandı arkadaşlar... :)
Motor: 90
Trafik : 92
İlk Yardım : 93
Motor:90 Trafik:96 İlkyardim:93
Bugun kursla konustum direksiyon sinavi tarihi hakkinda bilgi gelmedi dedi
Direksiyon sınavı bana 11 mayıs olarak söylenmişti bende 14 nisan sınavından geçtim
edit: Arkadaşlar az önce kursla konuştum direksiyon sınavını bu cumartesi yani 5 mayıs 2012 tarihine almışlar :)
Bende mayıs 16 doğumluyum.Bugün yazılmaya gideceğim.Yanımda götürmem gereken neler?
Ben bugun tekrar konustum kursla izmirdeyim 25 mayis dedi direksiyona psikolojimi bozdu
ilden ile farkediyor sanırım ben cumartesi direksiyona gireceğim
hemen hemen tum postlar tek elle yazılmış belli:D
bu sınav adamda sivilce yapar sıkıntılı işler :)
bende 2010da aldım ilk hafta kursa gittim uykum geldiği ve sıkıldığım için gitmeme kararı aldım ne müfettiş ne başka birşey oldu . sadece netten çözdüysem 1 test anca çözmüşümdür. Lise 1 de sağlıkdan ve biodan kalmıştım sanırım tekrar yapınca iyi bi alt yapı oluştu , motoru netten okuduklarımla halletim trafiğide liseden gelen bilgiyle yaptım ilk girişti hepsinden geçtim abartılcak bişey değil dayımın oğlu benden bi yaş büyük hala sağlıkla ilk yardımı geçemedi ehliyeti yok çocuk yılmadı gitti
5 mayıs direksiyon sınavına girip 95 aldım arkadaşlar, basit işler yeni dönemde giricek olanlara duyurulur :)
Yalnız dosyam halen daha milli eğitimden, sürücü kursuna gelmedi ? bU İşler ne kadar sürede oluyor acaba ya. aradan 13 gün geçti şuanda
biz izmirliler 26 mayista gircekmisiz direksiyona
evet daha önce konu açmıştım .
şimdi akfamda yeni sorular oluştu ve buraya danışmak istedim.
24 kasım 1994 doğumluyum.
18 yaşına girmeden kursa gidebilirmiyim.
kursa gittikten sonra 12 aralıkta sınav var gözüküyor o sınava girebilirmiyim ?
12aralıkta yaşı doldurmuş oluyorum.
Mayıs 16 doğumlu olduğum için 30 hazirandaki sınava kayıt yaptıramadım.1 eylülde girecekmişim.Stajyer ehliyet söylentileri dolaşıyor.Stajyer ehliyet kanundan geçtimi?
12 aralıktaki sınava girebilirsin sanırım, ilk sayfada verdiğim bilgilere yada netten araştırma yaparak son kayıt tarihini görebilirsin arkadaşm.
Kursada erken kayıt yaptırabilirsin, hem taksit taksit ödemelerini rahat bi şekilde yaparsın. zaten eğitim filan 1 yada 2 kere oluyor normalde ders bile yapmıyorlar pek. Sen kitaba çalışıyorsun yada internetten çıkmış soruları çözüyorsun yeterli oluyor.
16 mayıs doğumlu isen, sürücü kursuna kayıt olabilirsin. çünkü 30 hazirandaki sınav için kayıtlar p.tesi gününe kadar uzatılmıştı diye biliyorum. Bir kaç sürücü kursuyla görüş derim. Stajyer ehliyet işi hikayeee, belki bi 10 - 20 yıl sonra gelir :)
allahtan çok oldu alalıda artık ehlıyet derdımız falan yok :D
2 haziranda piste çıkacakmışız direksiyon dersine nasıl hareket edelim var mı tavsiyesi olan? :D
Aracı stop ettirmeden kaldır, vitesi ikiye kalıp gazı ver devir 5k-6k arasındaki iken, direksiyon kır el frenine asıl ver yanı.. al 100 ü. :D
Zaten göstermelik olan birşey, rahat olup aracı stop ettirmemeye çalışın. Emniyet kemeri ve aynaları kontrol etmeyi unutmayın. Direksiyonu iki elle tutun
aslında bende E yemi geçsem diye düsünüyorummda babam oğlum nabıcan elindeki ehliyet neyine yetmiyor tır şöferümü olucan boşa masraf para harcama diyor saten src yoksa e bi halta yaramıyor artık sanırım :o
benimde 2013 ocakta dolacak hayırlısıyla :D
5 6 mayista giren arkadaslar alabildinizmi
lise okumayana vermiyorlar mı artık ?
stajer ehliyeti hakkında bilgisi olan varmı ?
bi arkadaşım elini çabuk tut, hemen ehliyeti almasan bile kursunu tamamla dedi bana, bi süre içinde almazsam stajer ehliyeti diye bişey veriyolarmış 2 sene içinde yanımda ehliyeti olmayan biri ile trafiğe çıkamıyor ve şehir dışına çıkamıyormuşum vs.. nedir bu konu acaba
( 18 doldu o konuda sıkıntı yok )
ufak bi hort yapalım,
dosyam hazır saglık raporu kan grubu fln. bi emnıyet işlemleri kaldı. direk parayı yatırıp öyle mı randevu alayım napayım ılerleyıs nasıl oluyor. once parayı yatırıp sonra mı randevu alayım? para ziraata mı nereye
Yazılı sınavını kazandım ve bugünde direksiyon sınavına girdim acaba geri kalan işlemler kaç günde biter?
ulen bizde okuldan fırsat buldukda sonunda aralıkta sınava gırcez geçmezkı zaman aralık gelsın :D
Aralık A2 için yazıldım.
dün yiğenim girdi direksiyon sınavına aynı gün saat 3te öğrendik sonucu
sürücü kursuna yazılmadan ehliyet alamazsınız ben yazıldığımda sürücü kursunun yerini bile bilmiyordum ama aldık çok şükür bu arada o verdiği kitaba çalışırsanız kalırsınız motordan çıkmış sorulara çalıştım 80küsür almıştım sadece çıkmış sorulara çalışın aynısı çıkıyor hemen hemen
Yeşil Işık Sürücü Kursunda A2 ve B Sınıfı Ehliyet Kursları!
ben fırsat sitesinden aldım, kursa gidecek varsa aklınızda olsun
hiç almamaktan ıyıdır polislerden kaçmaktan yoruldum ya :D