Daha önce Toyota'nın multi-mode şanzımanını oldukça tecrübe ettim ve tek kavramalı yarı otomatiklerden aslında yaka silktim. Ancak eşime alacağım için ve dizel olmasını istediğimden pek seçme şansı kalmıyor.
quickshift yokuşta ciddi anlamda kaçırdığı söyleniyor ancak vites geçişlerinin oldukça sarsıntısız olduğu ifade ediliyor. easytronic kullandım ancak corsa c kasadaydı ve o zamanlar o da iğrençti.
Şimdi merak ettiklerim;
multimode şanzımanda 21 km/h üstüne çıkmadan asla 2. vitese atmıyor. Bazen dur kalk trafiğinde abuk subuk yerlerde arabayı 1. vitese alıyor saç baş yolduruyordu.
Trafikte bir araç sollayacaksanız. ağır ağır sağdan seyrederken zaten araç tüketim amaçlı üst viteste elbetteki hızlanmak için alt vitesleri kullanacak ancak seçimleri çok kötüydü. Hatta hızlandığında yeterli hıza geldiğini düşündüğünde vites büyütmek için ayağı gazdan hafif çektiğinde bir yerine iki vites büyütüyor ve turbo lag devrine düşürüyordu. Tekrar gaza bas tekrar vites düşür vs. seni acemi konumuna düşüren bir actuator motoru vardı.
soğuk havalarda özellikle 1den 2ye ve 2.den 3.e geçişlerde şoför bile öne gidip geliyordu.
Yokuşlarda ise normal manuel vites gibi frenden çekip gaza basana kadar oldukça hızlı reaksiyon veriyor ve hemen kavramayı yapıyor. Sonuç olarak hill hold olmamasına rağmen nerdeyse hiç geri kaçırmıyordu. (tek memnun olduğum şeydi.)
şimdi bu yukarıda yazdığım şanzımanlarda da bunlara benzer şeyler tecrübe edineceksem baştan uzak durayım.
Kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Bir de Clio III ve Opel Corsa D yi de kıyaslarsak hiç fena olmaz...
- yol tutuş ve direksiyon hissiyatı
- frenler
- motor esneklik ve şanzıman uyumu
- trim sesleri
-yakıt tüketimi
- klima sistemi
- ses sistemi
- izolasyon (yol, rüzgar sesi vb.)
bir de bu arabaların kendine has kronik özelliklerini de bahsederseniz iyi olur.
herkese yorumları için şimdiden teşekkür ederim.![]()