Hayttan değil de, üniversitede kağıdına göre değil de, kişiye göre not veren hocalardan nefret ediyorum, dolayısıyla üniversiteden de, eğitimden de, sınavlardan da soğuyorum.
Printable View
Hayttan değil de, üniversitede kağıdına göre değil de, kişiye göre not veren hocalardan nefret ediyorum, dolayısıyla üniversiteden de, eğitimden de, sınavlardan da soğuyorum.
arkadan binbir türlü dalavere çevirip hile ve namussuzluk yapan insanlar..namusunu cebinde taşıyan şerefsizler,haysiyetsizler..
minibüsçülerin %99.9'u , taksicilerin %99'u ,
o sertap erener nedir hakkaten öyle ya ciyak ciyak
aracın lastik arasına taş girmesi durup durup o lastiğe bakmak ama taşı bulamamak,taşıt pulunun son günü olması ve senin cebinde beş para olmaması...az benzin almak ve allahım neolur şu ışık sönsün duası okumak ama her seferinde de sönmemesine tanık olmak...zor bir dersten sınav olmak kesin çıkacak dediğin yerden çıkmaması yada kopya hazırlarken burdan kesin çıkar dersin avcunun içine hepsini yazarsın o soru çıkar ama terden avuç içindeki yazıların silinmesi okuyamaman...2 saat asansörü beklersin sonunda gelir mesela 7. katta bekliyorsundur tamam duracak dersin ama asansör ışını görürsün ve asansör seni siklemeden geçer gider...dizinin en güzel yerinde elektrik gider...biryere acil yetişmen lazımdır ama oraya gidenekadar 10 kırmızı ışık varsa 11 ne yakalanırsın...elinde 20 kg market poşeti vardır eve gelmişsindir canın çıkmıştır apartman kapısı kapalıdır açmak için zarzor cebinden çıkarırsın anahtarı,anahtarlıkta 4 anahtar vardır her birini teker teker denersin ama en son ki denediğin anahtar çıkar ana avrat söversin
aracın arıza ışığı yakması ama arızayı bulamamak
bu gıbı seylere neden hayattan soguyayım kı.. kafanı yastıga koydun... sabah uyanacakmısın...??
dertler bıter bu gıbı kısa seylere kafa yormamak lazım..
aracımı 3 hafta once sattım duydum kı kullanan arkadas kotu bır kaza gecırmıs.. allaha sukur yasıyor.. nefes alabılıyor.....
bu gıbı seylere takılmamak lazım..
İşe arabayla gidip günün yoğunluğundan eve vapurla dönüp jeton düşüne kadar mahallede deli dana gibi arabayı nereye koyduğunu aramak :D
Benzin ışıgımın yanması
tam internette keyifli bir sohbetteyken internetimin kopması
aklıma gelmiyor ama rahatsızlık verici ve hayattan sogutan bir olay var bana göre kabızlık :D
uyurken uyku halinde bir yerlerden elektrikli süpürge sesi gelmesi
Takilmayin bunlara hayat cok kisa :)
Daha önce böyle bir konu açmıştım ben ama aynı şeyler mi acaba ?
http://www.techturkey.com/forum/sohb...tilariniz.html
abi akşamdan beri vakit geçmiyo akü evde darlandım bide incir reçelimidir nedir onu seyretmeye başladım resmen soğudum hayattan