resmen hayattan soğudum 2.000 parça puzzle'ı bugün bitirmişken son parçayı bulamadım hala kayıpsa diye düşünüp titreme geçiriyorum :eek::scared:
Printable View
resmen hayattan soğudum 2.000 parça puzzle'ı bugün bitirmişken son parçayı bulamadım hala kayıpsa diye düşünüp titreme geçiriyorum :eek::scared:
-Yaşlı teyzelerin-amcaların yanağımı vakumlayarak öpmesi ve bu gücle doğru orantılı olarak bıraktıkları ıslaklık.
:):):):):):)):):):):
azeri sitelerinden indirilen şarkıların arasında geğirme tonunda big.az sözünün geçmesi.
olup olmadık zamanda şuraya buraya git denmesi :D
arabada radyo dinlerken çok güzel bir parçanın ardından serdar ortaç çalması :D:D:D:D
kendini bişey sanan insanlar !
Bayram ziyaretine gittiğimde 20 kişinin ayrı ayrı "nasılsın yavrum iyi misin?" diye sorması..
facebooktaki liseli ergenlerin yaşamdan soğutan durum güncellemeleri.
Sabah yataktan kalmak .
diğer araçlar gibi yalandanda olsa yol bilgisayarındaki kalan km nin asla artmaması doğrucu davut gibi sürekli düşmesine uyuzum :D
7litre benzin yerine 6,99lt benzin kondugunda bile salak deponun okumaması dogal olarak ibrenin kıpırdamaması ve ışıgın yanması :D
gereksız ınsanlarının canını sıkması
Gece 3-5 nöbetinden gelip yatmışsın saat 6 da nöbetçi çavuş koğuşa dalar gümüşsuyu günaydın kaaalk ozaman kan beynime sıçrıyor ve nöbetleri yazan yazıcının kafasına ateş etmek istiyorum.Yataktan kalkarken hayattan harbi soğuyorum
yeni bi hatunla buluşmaya gidip randevu saatinin 10 dk öncesinde ödenmemiş faturadan dolayı kapatılan cep hattı :D
kız arkadaşı.
cebimdeki son parayı kızı evine bırakmak için benzine koymak ve otobana girince pazar günü tatilci trafiginde benzin ışıgının yanması
Arabada kiz arkadasim warken icinde enaz dort apacinin bulundugu bi aracin gelip bi sagima bi soluma bi onume gecip hesapta benimle yarismasi. Yemin ediyorum bigun seyir halindeyken baston kilidini firlaticam i..nelere. Yazarken bile sinirlendim ellerim titriyo.
cebindeki bozuk paraların, dolmuş ücretinden 10 kuruş eksik olması.
Burun tıkanıklığı :D
bayan patron :D
en lazım olduğu zamanda cep telin şarzının bitmesi nefret edıyorum aksılık ustune aksılık oluyor...
okulda duyuru panasona tam detaylı astıgım turnuva kurallarını okuyup tekrar aynı şeyi soran öğrencımı alıp kaleye sokasım var:D
Understeer :(
Allahın terk ettiği yerde gece mesaisinde internet gitti, hayattan soğudum resmen....
Girdiğim her yıkamacıda karşılaştığım '' abi cilalı kopüklü yıkama var'' cümlesi.Has.....tr ordan
saatler uğraşıp araba yıkadıktan sonra yağmurun yağması :( acelem olduğu zamanlarda trafğin kitlenmesi , rampada arabasını kaldıramayan bayan sürücüler ve son olarak en can alıcı olanı finansbank müşteri hizmetlerinde operatörden başka bir insan sesine ulaşamamak :(
görünmez cukurlara yanlıslık gırmek aracıma bırının yaslanması aracıma bınerken esıklere ayaklarla basılması fıtttık oluyorm
forza 4 te s2k i adam edicem diye bayram tatilim bitti.
Bayramda arabanın olmaması hayattan soğumaya bire bir sebepppp..
arabaya indiğimde arabanın anahtarını ceplerimle bulamayıp eve geri cıkmak ve evde anahtarı bütün aramalara rağmen gene bulamamam ve anahtarın pantolonumun arka cebinde olduğunu fark etmek :D
Cumartesi akşamı için arabana cd yapıp sonra cd nın eror vermesı en acılarından biri :)
O kadar çok ki hangi birini yazsam :D Ama genel olarak yazılanlarada katılmamak elde değil :D:D
Şu koca bayram tatilinde oturup test çözmek :)
Çok güzel bir kişiyle münasebeti ilerletip soyunma moduna girdiğiniz an, aklınıza giydiginiz içliğin gelmesi :)
ustanın arabayı bana daha kötü hale getirip teslim etmesi..
en acil yada gerekli durumlarda aradıgın kişinin telini duymaması...
peugeot ve serileri :D