ya bırak be olm kalsın rengi böylede güzel
Printable View
ya bırak be olm kalsın rengi böylede güzel
Turkiyede istedigi kadar rs olsun sari renault taksi muamelesi gorur clio symbol taksilerin bollugu yuzunden
Fume diyorum ben
Simdiden hayirli olsun
racing blue cok güzel bir renk, bir rs de var türkiyede.. cok yakında piyasada olacak..
liquid yellow da cok tatlı bir renk ama tam kıvamında onu 3 katman halde uygulayabilecek bir usta lazım ki, genelde becerebileceklerini sanmıyorum..
rs ler orjinalde gri ama.. boktan bir gri oldugu için, en baştaki o fırtına gri tonundaki gri cok güzel olacaktır diye düşünüyorum ;)
mavi güzel seçim fakat spoonların o fotolarda ki gibi durması için 16" olması lazım , 15" öyle güzel durmaz
Racing blue kesinlikle.
mavi mavi masmavi
mavi çok güzel olur, zaten gri dolu piyasa
mavi nokta olur hatta ünlem..!!! :)
ph2 lere bakıpta kendınızı kandırmayın.o kasaya her renk yakışıyo.gri bile güzel duruyo.
ph1 lere her renk yakışmaz.ozellıkle mavi hıc yakışmaz BENCE.
siyah çok güzel duruyor ama oda boyasına çok ıyı bakarsan.en ufak hatayı affetmez.
benim hayalini kurdugum,hiç canlı ornegını gormedıgım,yapıldıgında efsane olacagını dusundugum renk ise füme:)
konunun başında ornek olarak yapılmış tonun biraz daha koyusu ve iri metallisi olacak.
Turuncu yap bence. Bizim turuncular yakışabilir. :D
F1 mavisi yakışmıyor bence. Fifth gearda vardı beğenmemiştim. Moonrock da güzel olabilir..
ben konuya giridiğimde fotoya bakıp iynn rs in yazdıgını yazıcakdım ph2 ile ph1 kıyas olmaz . o yüzden ph2 nin o rengi varsa bulun internetten.
şu haliyle füme diyorum
Racing blue diyorum :) Yoksa Alican abi seni günden güne yıpratacak :D
ilk resim bomba
Benim RS'i mat fumeye kaplaticam. Onun disinda her rengi yapabilirsin :D
Bende füme derim
Mavi boncuk gbi durmuş :)