adını dogru mu yazdım bilmiyorum ama anadolu yakasında alacantra kaplamacı arıyoruz. scirocco direksiyonu kaplanacak. varsa işçiliğini iyi bildiğiniz ve önerirseniz sevinirim
aynı uygulamayı bende düşünüyorum direksiyon ve vites konsolunun yanları için konuyu takipteyim
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
klasik olacak ama art car ile bi görüşün arda.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bende süet kaplatmak istiyorum sadece direksiyona,fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ne kadara kaplanır acaba ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Buda iyi bir firmaya benziyor , bir göz atmakta fayda var...
Oto Deri Deme - ALTINU Deri ve Otomotiv San Tic A.S. (+90 216 572 60 90)
ArtCar'la bi konus kanka
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Tolga bobun içinde bi kaç noktayı yaptırmıstı Yavuz abide direksiyonu yaptırdı bi görüş
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
mevlüt oto döşeme de yaptırılabilir. bende daha önceden yaptırmıştım çok başarılı. Birde yaptıracak arkadaşlar hep beraber haberleşirsek fiyat da ona göre olur diye düşünüyorum bende koltuklarıda yaptırıcam .
2. kısım 24. sokak dizayn oto, özkan usta, selamımı söylerseniz muazzam işçiliği vardır, süper şekilde halleder.
Sakin güç...
alakantra yerine nubuk deriden yaptırın bence, alacantra kumaş direksiyon v.s. gibi yerlerde cok cabuk rezil malamat oluyor diye duymuştum. tamam nubukta eldivensiz kullanımda aşınıyor felan ama.. nubuk en azından deri yani![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)