Ozan abi fume fikrinden sasma bence beyaz arabada kesinlikle cok iyi duruyo :)
Oz lar fume saa yi sevindirir :)
Printable View
Ozan abi fume fikrinden sasma bence beyaz arabada kesinlikle cok iyi duruyo :)
Oz lar fume saa yi sevindirir :)
ne var abi yaşında ya
aynı durumu ben yaşadım beyaz araba siyah yaptım jantları 206 gti jantlarını taktım 1 hafta kullandım olmadı hiç iyi durmadı aynı jantları gunmetal yaptım herkez jantlar hayırlı olsun dedi :D
daha ağır renkler tercih ediyorum artık gösterişli renkleri ikinci araba olunca yapacağım :)
ozan abi konuna kaynak olmuş gibi olucam ama kusurabakma. benimde aracımda saç jant var, aracım beyaz renk corsa tek kapı, beyaz renkti saçlar, yeni renk arayışındayım beyazdan sıkıldım, füme yada gunmetal yapsam beyaz araca koyu olmazmı, boğmazmı?
zevk meselesi bu bence en güzel beyaz yakışıyor ama ben tamamen balata tozundan dolayı başka renk düşünüyorum ve elimde beyaz jant var aslında seçenek çok beyaz arabaya göre ..
arka jantlar sıkıntı değilde önler için aynen balata tozu temizlemekten bıktım. ben boyadan sonra vernikte atmadım, balata tozu yapışıp cıkmıyor birtürlü, aslında aklımda metal rengi var.. kimi uçuk fosforlu sarı yada yeşile bıyat diyor ama çok göze batar bence sarı ve yeşil.
bencede kırmızı yap ,güzel bir stickerlada tamamla arabayı ( kırmızı sticker kaportaya )
gunmetal yada farklı birenk beyaz araçta çok güzel olabilir.
füme olsun