satılıklarda duran 99 ksa a4 quatro vardı bir ara o ilanı bulamadım acaba bilen varmıdır böle garaj içinde çekilmiş fotoları vardı siyah 19-20 civarı bir fiyatı vardı siteden biri satıyodu ama bulamadım bulan biri varsa yardımcı olsun ltfen
satılıklarda duran 99 ksa a4 quatro vardı bir ara o ilanı bulamadım acaba bilen varmıdır böle garaj içinde çekilmiş fotoları vardı siyah 19-20 civarı bir fiyatı vardı siteden biri satıyodu ama bulamadım bulan biri varsa yardımcı olsun ltfen
o araç galiba satılmıştı acil açılan bir ilandı
konuyla alakası yok ama bu arabada beni çeken bişeyler varo paralara çıkabilsem hiç düşünmem alırım ...
![]()
Fiyatına göre oldukça harika..
...
bende görmüştüm çok cazip görünüyor ama dediği kadar temiz olsa şimdiye kadar satılırdı die düşünüyorum
ben gül gibi trde tek denicek arabamı sattım bu arac yuzunden ama ailem almama izin vermedi.
içim gitmişti ama valla benm gözüm yok alan güle güle kullansın hayrını görsün![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Araç şu an yine satılık, alan kişi problemsiz kullanıyor ancak araba biraz hızlı gelmişAilevi durumlar var sanıyorum.
Araba benim kadar biliyorum, bir önceki, foruma üye olan sahibi Yavuz ev arkadaşım zaten.
Detay isteyen olursa Yavuz'un cep no'sunu pmleyebilirim.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Durumum olsa bende hiç düşünmezdim giderdim bu aracı görmeye dediğiniz gibiyse kaçırılmayacak bi araba
e36 3.28 coupe m varken takas yapmak istemiştim. tek kapı araç uygun gelmediği için yapmadık. çok güzel bi araç gerçekten.. maşşallah.
*On3r*
yavuz sattımı bılmıyorum ama sahıbınden ılanında yavuz yazıyor satan kişi, yavuz size saatlerde neresini hangi emekle nasıl yaptıgını sıkılmadan usanmadan anlatabilir ve arabasına elinden geldigi şekilde gerekli özeni göstermiş biri
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
aracı bayadır takip ediyorum , del-solu satsaydım gidecektim yavuzun kapısına . çok diri duruyor araç
bulunabilecek en düzgün quattro. hastalık derecesinde bakıyordu yavuz arabaya. daha iyisini aldı. yoksa kesinlikle satmazdı bu arabayı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)