yok ya okulu falan karıştırma bence ders çıkışı al nişanlını bas kuşadasına yeter zaten :)
Printable View
yok ya okulu falan karıştırma bence ders çıkışı al nişanlını bas kuşadasına yeter zaten :)
tayin kagıdı hazırla gidecegı yerıde kusadasında tatıl yapıcagınız yer yaz en altınada Not: dogum gunun kutlu olsun filan :D ver ogrencının bırıne sarı zarfa koyup ortmenım mudur yolladı meb den gelmiş dıye versın :D
acaip yorgunum anca bu kadar :D
şimdikkk :D abicim ilk önce 1 gün önceden mekana gitmek şart sonra sınıfa erkenden gidip ögrencileri ayarlıyorsunuz güzel bir pasta ufak tefek süsler ve ögrencilerle birlikte doğum gününü kutluyorsunuz sizde tabi ögrenci olmanız lazım biraz şok etmek için sonra aksam da güzel bir yemek birazcık gül falan tamamdır bence daha abartmaya gerek yok ilerde yapılcak çokk şey var bence arkadaşlarında bazıları benimle aynı fikirde olabilir en mantıksı budur bence haydi boll şans... saygılar
koy ogretmeni dedim ama cokta kucuk bir koy degil nisanlim ingilizce ogretmeni ve koyde arkamdan cokta laf donmesini istemiyorum zaten sekli gizli kaliyorum yanliz yasadigi bilindigi icin daha once ayni durumda bi ogretmenin basi baya agrimis dedikodulardan dolayi:(
dediğimi yap kardeşim al zeytın yağlı sarmanı kısırını hamur işi vs anneye yaptır bişeler yemek gotur daha makbule geçer bırak suprizi felan ;)
fikirler cok guzel ama iste imkanlar dahilinde yapilabilicek cok bisey yok evi suslemek balonlar guller falan guzel bir secenek bunun yaninda yemegide ben yapabilirim arti olarak bir sampanya ile gece noktalanabilir.ama yinede fikirleri aliyorum herturlu.
yok köyü yakmıyoruz, uslu uslu yengeyi alıp bi yemek olayına giriyo kardeşimiz. köy tehlikeli :D
bencede öğrenci girsin derse tayin(h deil y kaymasın aklınız pekmeze :D) ile ilgili bir zarf versin müdür gönderdi şöyle böyle diyerek (kağıt hazırla xyz okul müdürlüğüne diye başlasın adı soyadı felan dan sonra kuşadasında tatil diye bitsin birde doğum günü mesajı yazsın , zarfta pullu beyaz yada krem)
okuduktan sonra zaten bi tepki gelir büyük ihtimal çığlıktı a harfini uzatmaktı gibi bi tepkinin ardından dal sınıfa ama son ders yapki hem ablayı rahatça alabilesin hemde çocuklara (onlara göre) faydan dokunur
(çok parantez içi yaptım sanırsam )
bu iş tutarsa bi kova kısır yap abi kargo adresi PM'lerim sana
sınıftaki cocukların gözünde otoritesini kırmadan, üstlerinin tepkisini almadan bir şeyler yap bence. Sonuçta resmi kurum tatsızlık olmasın. Hafta sonuysa sabah erkenden alıp bir yere götürüp ufakk bir tekne tutup güzel bir yemek yiyebilirsin
Okulda öğrencilerle birlikte birşey yapmak güzel olur aslında ama muhtemelen cıvıtırlar abi :) Ama gireceği sınıfın camı serbest bir alana bakıyorsa uçan balonlar falan mantıklı :)
tayin konusun pek inandirici olmaz oyle bir durum soz konusun degil cunku atamalar agustos ayinda yapiliyor oyle bir talebide olmadi nisanlimin:)okul muduru mudur yardimcisi ve bilimum ogrenciler biraz ariza ondan okulda bisey yapma fikri cok guzel olsada mevcut imkanlar dahilinda cok sakatlik cikabilir ondan ben evde biseyler yapicam sanirim bu aksam agzini aradim hafif biyerlere gitme niyetide yok yemek icin evde olmak istiyor kusadasida yalan olur bu yuzden:(boyle olunca eve gul yapraklari ki kapidan girince basindan asagiya dokulucek yapraklar cok guzel fikir mutlaka degerlendiricem arti olarak kalpli ucan balonlarla ismini yazdiricam eve gelme saati erken olucagi icin sofra kurup yemek yapamiycam malesef simdilik bunlar var ekstra biseyler olabilir daha ama okulda bisey yapma imkanim yok malesef.haftasonlarida rahatlikla evine ailesinin yanina geldigi icin sarma kisir gibi ev yemekleride cok cazip gelmez :)