User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İnternet

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İnternet

Arkadaşlar ben bilgisayar özürlüyümde aranızda bilgili arkadaşlar vardır.Şu anda tt net kullanıyorum ayda 80tl gibi bişey ödüyorum ve internet hızım cok duşuk.Film şarkı vs nerdeyse hiç indirmiyorum fakat sınırsız su anda internetim.Bana başka bir markadan hızlı ve kotası düşük bir paket önerebilirmisiniz..

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    superonlie varsa sizin oralarda alt yapısı hazırlandıysa fiberini tavsiye ederim en düşük hızı 20mbit ben ayda 50 lira ve sınırsız.
    Eğer optik yoksa bile yine DSL i de başarılı

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Smile ADSL İnternet Bağlantı Tarifeleri - Enuygun.com buradan bak istersen çok uygun hepside
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baglantida bi sorun olmasin, bende tt net kullaaniyorum istanbulda sinirsiz 16mb gayet basarili ve ben 34 lira oduyorum bence bi sorun vardir fiyatida baya fazlaymis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tt net aradım 8 mb miş hızım.Hiç anlamıyorum bu hızlımı?

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi olcermisin Baran 8mb cikicakmi 2 cikarsa sukretmek lazim tt net de
    Speedtest.net

Ben erel in yazdigi paketteyim suan olctum 21.36mbit upload 18.56 superonline i tavsiye ederim 49 tl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8mb ninde gayet hizli olmasi lazim niye derseniz Urdun de de 1mb hizla kullaniyorum interneti videolari falan rahatlikla takilmadan izliyorum sadece biseyler indirirken yavas oluyo o kadar

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tt net aradım 8 mb miş hızım.Hiç anlamıyorum bu hızlımı?
    Benimde 8 m bit ama modemde TTNET santral 2mbit vermiş gözüküyordu. (UZun zamandır başlık açacağım diyordum burdan anlatayım) Sonra gidip konuştum 6mbit denediler, internet oturmadı santrale uzak dediler maksimı-mum 1 km bence hatlar eski diye çıkamıyor o hıza. Şuanda 4mbit kullanıyorum hakkıyla.

Gerçekteki internet hızınızı bulmak için

1- bir web browser açın (internet exp, mozilla, chrome)
    2- Modem IP adresinizi yazın, (10.0.0.1 veya 192.168.1.1 veya 192.168.2.1)
    3- Modem kullanıcı v şifreyi girin. Modem ayarlarına gelin (Bazen boş oluyor sadece enter la girebilirsiniz yada 'admin' 'admin' veya 'admin' 'ttnet' olabiliyor. Eğer bunlar olmazsa internetten modem marka ve modelini girip şifreleri öğrenebilirsiniz.
    4- Modem ayalarında 'Ana Sayfa' ya gelin ve aşağıdaki bilgilere bakın

İnternet Bağlantısı: Bağlı
    ADSL Bağlantısı: Bağlı
    ADSL Hızı(Kb/s): 799 / 4096
    İnternet IP Adresi: 88.244.7.4
    ADSL MAC Adresi: 00:1C:A8:A5:4F:A7

kırmızıyla işaretlediğim yerdeki sayılar sizin gerçek internetiniz. Eğer 8000 den aşşağıysa Turk Telekoma başvurun yükseltin.

Diğer bir yavaşlık konusuda ağınızı başkası kullanıyor olabilir. O yüzden arada Wi-Fi şifrenizi değiştirin.

KSE71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben bilgisayar özürlüyümde aranızda bilgili arkadaşlar vardır.Şu anda tt net kullanıyorum ayda 80tl gibi bişey ödüyorum ve internet hızım cok duşuk.Film şarkı vs nerdeyse hiç indirmiyorum fakat sınırsız su anda internetim.Bana başka bir markadan hızlı ve kotası düşük bir paket önerebilirmisiniz..
    Abi nası 80 tl ödüyosun? aynı paket benimkide ben 55 tl ödüyorum. gerçi ben hiç bir zaman 8 mb de kullanmadım hızı ama, sana oralarda varsa süper onlineye geç derim ben veya uydu nette olabilir.
    hem hızları daha yüksek, hemde ücretleri daha uygun. ama ben hala neden 80 tl ödediğini anlamış değilim. tv bu falan kampanyalara üyemisin acaba? benim bir arkadaşıma da olmuştu öyle çünkü. fazla fatura ödüyordu, arayıp sorduğunda bir sürü şeye üye yapmışlar. onları iptal ettirince düzelmişti fatura. senin faturan 55 tl olması lazım hiç bir kampanyaya üye değilsen. Fiyatta da bir yanlışlık var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ADSL Hızı(Kb/s): 799 / 4096
    İnternet IP Adresi: 88.244.7.4
    ADSL MAC Adresi: 00:1C:A8:A5:4F:A7
    Hat Hızı - Alınan (Kbps): 2047 yazıyo bende yani 2mb mi kullanmış oluyorum ?
    normalde tarifem 8mb
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ttnette hız sorunu yasıyosanız ttnet musterı hızmetlerını arayın ben bu sekılde cozdum ;

arıza kaydı bırakıyosunuz
    cıkan elemana sıtenızden olctum dunya para verıyorum 8mbıt dıyosunuz (sıtede olc hızı soyle dusukse)
    onlar arıza kaydını alıyo,sonra ankara merkezden sizi arıyolar modemı sıfırlıyolar..
    sonuc speedtest nereye gırersenız gırın 8 cıkıyo(yada yakını ) ama 6 değil
    - K -

________
    Dr.Ecu

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hat Hızı - Alınan (Kbps): 2047 yazıyo bende yani 2mb mi kullanmış oluyorum ?
    normalde tarifem 8mb
    evet hızın 2mbit. Pazartesi ttnete gidip. Usulunce ve ne istediğini bilerek durumu anlat onlar santrali arayıp hızını değiştirecekler. Hatta santral binasının yerini öğrenip direk oraya gitsen ve oradaki teknik ekiple görüşsen çok daha iyi olur. Ben daha önce 2 kere 2 farklı yerde değişttirdim.

TT ye gidince: 'İyi günler, TTnetin 8mbit lik tarifisini kullanıyorum fakat hızım çok yavaş. Modemden baktığımda hızımın 2mbitle limitlendirildiğini gördüm düzeltirmek istiyorum.' de

Onlar sana şu sebepten öyle bu sebepten böyle diyecekler inanma, kendinden emin ol. ikna etmeye çalışırlarsa 8mbit e deneyin internet oturmazsa 6 olmazsa 4 isteyin. Hatta aboneliği değiştireceğiniz başka servis sağlayacısına geçeceğinizi söyleyin (fakat tehditi ileri götürmeyin zira başka servis sağlayıcısınıa da geçseniz aynı alt yapıyı kullandığınız için yine hızınız aynı olacak, sadece siziinle lgilensinler diye yem atın)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet hızın 2mbit. Pazartesi ttnete gidip. Usulunce ve ne istediğini bilerek durumu anlat onlar santrali arayıp hızını değiştirecekler. Hatta santral binasının yerini öğrenip direk oraya gitsen ve oradaki teknik ekiple görüşsen çok daha iyi olur. Ben daha önce 2 kere 2 farklı yerde değişttirdim.

TT ye gidince: 'İyi günler, TTnetin 8mbit lik tarifisini kullanıyorum fakat hızım çok yavaş. Modemden baktığımda hızımın 2mbitle limitlendirildiğini gördüm düzeltirmek istiyorum.' de

Onlar sana şu sebepten öyle bu sebepten böyle diyecekler inanma, kendinden emin ol. ikna etmeye çalışırlarsa 8mbit e deneyin internet oturmazsa 6 olmazsa 4 isteyin. Hatta aboneliği değiştireceğiniz başka servis sağlayacısına geçeceğinizi söyleyin (fakat tehditi ileri götürmeyin zira başka servis sağlayıcısınıa da geçseniz aynı alt yapıyı kullandığınız için yine hızınız aynı olacak, sadece siziinle lgilensinler diye yem atın)
    teşekkürler p.tesi hallediyim ben bunu cok saolun iyi gunler

@Baran^
    snde kb abi konuna atladım ama durduk yere konu acmak istemedim
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz önce aradım arıza kaydı aldılar ama pekbirşey yapacaklarını sanmıyorum.Bu superonline için ne yapmam gerekiyor? fiber optik vs anlamıyorum nasıl bişey biraz acıklarsanız cok makbule gecer.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    biraz önce aradım arıza kaydı aldılar ama pekbirşey yapacaklarını sanmıyorum.Bu superonline için ne yapmam gerekiyor? fiber optik vs anlamıyorum nasıl bişey biraz acıklarsanız cok makbule gecer.
    baran bende aynen oyle dusunuyodum da 24saat ıcınde gerıdonus yapıyolar ve ertesı gun emın olkı 8mıbtse 8mbıt alıyosun ve bır sorun olusmuyo uzun bır sure..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baran bende aynen oyle dusunuyodum da 24saat ıcınde gerıdonus yapıyolar ve ertesı gun emın olkı 8mıbtse 8mbıt alıyosun ve bır sorun olusmuyo uzun bır sure..
    Abi benım evde modemde bi sorun var belkide,yada hızı düşük hakkaten 8 yetmıyor.bakalım arıza kaydı aldılar umarım işe yarar ama genede 20se superonline hızı ona gecerim.

KSE71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sözleşmen falan yok dimi abi? hani modemi hediye verip 2 yıl sözleşme yapıyorlarya.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiber optik kablolarının tarzı cam kablo desem onun gibi bişi neyse diğer dsl hatları gibi sabit hat gerek duymuyor. ve 2 seçeneği vardı yanlışım yoksa 1 10mbit birde 20mbit başka alternatifi yok.

Yapman gereken bi ara superonlie ı sizin orada alt yapılarmıymıs bir sor istersen belki olmayadabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam teşekkürler yarın arıyıp oğrenicem superonline a gecicem öle bişey varsa.20mb hız 8e göre gayet iyi görünüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)