az önce ilk kez wow a ve dunemaula giriş yapmış bulunuyorum :) sadece bakıp çıkmam lazım yalnız yapacak işlerim var :D
Printable View
az önce ilk kez wow a ve dunemaula giriş yapmış bulunuyorum :) sadece bakıp çıkmam lazım yalnız yapacak işlerim var :D
tamam buldum :) İsmim Flexamin msj atın :D dunemauldayım
trial versionlarda pm atamıoz oyunda
ben 6 lwlde kaldim ya :D bu görevlerin ta amk
iide trial version da özel msj laşma olmadan birbirimizi nasıl bulcaz?
müdür, dunemaul da undead priest im, name blindfella whisper atamayan arkadaşlar nerede ise gelirim yardım ederim lvl atlarız.
universitede başımın belasıydı buradada buldu etmeyin gitmeyin açmayın böyle konular
undeath ftw:D
dunemaul da bloodelf rouge um :) ay başı olsaydı da trıal versıonda kurtulsaydım
dunemaul da nickim flexamin. oyuna girince pm atarım burdan
arkadslar soyle yapalım msn yada whtsup bbm uzerınden gorusup oyunda bı yerde bulusalım delırecem yoksa ay sonu kesın alıyorum ben bu mesajımdan sonra trıal degıl orjınal alıp devam ederım dıyenler parmak kaldırsın ;) bu arada bloodelf mage lvl12yım :D:D:D dun bı oynadım 2 saat cok hızlandırmıslar exp alma olayını 2 prı 2 tankımız var benım yanıma saglam 1-2 dps daha olursak super ekıp kurarız :D:D:D ankaradan bı arkadasım gelıyor oda hunter acıcak ;)
aynen, lvl 6o a gelene kadar üstüne üstük yer yol bilmeden ne questlerin yerini biliriz ne map, çok zordu çoook :D
o günlerde güzeldi de işte adamlar asıl parayı 9-12 yaş arasından aldıkları için oyunu mmorpg den, çizgi filim karakterlerine çevirdiler ve mekanikleri bir hayli kolaylaştırdılar, pandaren çıktıktan sonra bende tamamen bırakabilirim.
Bu arada millet gelene kadar ben 13 oldum bile
serdarisgor@hotmail.com
ben ay başı upgrade edicem acc yi. şimdi oyuna giriom lvl 6 blood elf rouge :D