Bende account var zaten toplanırsanız katılabilirim.
Printable View
Bende account var zaten toplanırsanız katılabilirim.
game card die bir olay var ama tam çözemedim 60 günlük game card 50 tl :) normalinden daha ucuza geliyor fakat birde cd key de war hangisini alıp upgrade yapcaz kafam karıştı
Cd-Key & PrePaid Card & Kod Ürünler
Classic+tbc+30 gün esas oyun keyi onu aldıktan sonra normal versiyon oluyo 30 gün bedavası bittikten sonra kredi kartından aylık ödemek istemezsen game card satın alarak ödemesini o yolla yapabilirsn kredi kartı olmayan yada kullanmak istemeyenler için bi çözüm
hmm 3 sene öncesinde full olarak almıştım kk dan ödeme yapıordum bıraktım oyunu ama saolsun dohtor kanımıza girdi :D
neyse şuan trial yani lvl 20 ye kadar giriş yapabilcem. daha sonra upgrade etmek lazım da en başta game key mi almak lazım yoksa 60 günlük game card mı almak lazım ?
e hadi girin o zaman, bende giriyorum şimdi, 2 gündür arabayla uğraşıyorum, eleman arka tampona tıkladıktan sonra radikal kararlar aldım, eski renge döndüm, artı motorla uğraşıyorum ms aldım tüm ayarlamalar yapıldıktan sonra ms takılacak, hayırlısı bakalım.
card sadece kredi kartıyla ödeme yerine geçer okadar suan trailınız nası bilmiyorum ama bitince key almak gerekir sanırım
cd key aslında şuan var siz ,trial olduğunuz için tam aktif değil, aktif hale gelmesi için oyunu satın almanız gerekecek ki aldığınızda ilk 1 ay hediye ve sonrasında game card ile oynayabilirsiniz yada piyasada satılık acc çok, şayet tanıdık ve güvenilir ise bu şekilde temin de edilebilir ki tanımıyor iseniz tavsiye etmem " satıp sonrasında call back yapıyorlar".
starter edition die geçiyor geçior trial :) key girerek de upgrade edebiliyorum direk online upgrade de edebiliyorum retail version da var :S kafam çorba oldu iyice
aynen usta, game launcher dan my accaunt a gir, seni batte.net e yönlendirir, oradan satın al oyunu böylece ilk ayın hediye olacak sonrasında iptal et ödemeyi ve 2 şer aylık game card yükle, zaten süre uzatma kısımında kk veya gamecard seçeneği olacak. İşlem oralara gelsin ben sana yardım ederim ya tlf da yaparız yada laptopla yan yana hallederiz, sıkıntı yok :D
yok öyle olmasın diyorsan Ankarada dng den alırız, biraz daha pahalıya gelir fakat kk karışmamış olur :)
Konuyu gormem ve okumam biraz zaman aldı eskiden oynadıgım oyunlardan sonra hep merak etmistim wow u su an indiriyorum ama nerde olduğunuzu tam olarak yazarsanız aksam yaninizda olurum :DD
+1 :D
eşeğe binmeye 5 var :D
olay devam demi.iptal olma bırakma konusu yok :D
Lan hiç güvenmiyorum size :D:D:D