Ahaha size başarılar o zaman:) En iyilerin arasında oyunu daha iyi öğrenirsiniz diğe şey etmiştim ben aushduahd
Dunemaul da iseniz yakında namımızı çok duyarsınız :P
Printable View
Dunemaulda istemediğin kadar türk guild var.Eğer istersen seni bizim guilde de alabilirim.Sıkıntı olmaz.
Buda bonus olsun:) Destroyer's End...
Migrate şart oldu hem server boşaldı "executus" hem de reconning boş, druid, priest ve dk var, en az birini geçireyim diyorum.
Şimdi seneyle falan alakası yok 2005 den bu yana oynuyorum zaten. Bu oyunda farklı kategoride oyuncular vardır zaten. Örneğin sen casual bir oyuncusun. Girer eğlenir muhabbetini yapar çıkarsın.
Semi-hardcore vardır birde yarı casual yarı hardcore girer muhabbetini yapar arada raidlere akar çıkar gider:)
Biz direk hardcore oynuyoruz. Akşam saat 20:00 da toplanıp 00:30 da kadar haftada 5 gün raid yapiyoruz. Aynı zamanda PVP ye çok önem gösteriyoruz.
Karakterimi incelediysen aynı zamanda Grand Marshal olduğumu görürsün RBG de aldığım en yüksek rütbe.
Bu sezonda allah izin verirse aynı zamanda Gladiator'a kasıcaz adam gibi.
Yani lafın kısası 7 sene oynadım diye bişey yok. Hardcore her zaman hardcore oynar. Casual da 20 sene de oysana casual oynar:)
Ben icc zamanında hardcore oynuyordum dk'm ile. 25m hc main tanklık yapıyordum tabi o zaman sağlam zamanımız gidiyodu.Şimdi semi-hardcore oynuyoruz.Böyle rahat oluyor ya.
Hardcore eskidendi, bitti o devreler, insan evlenince artı çocuğunu beklerken e birde işi güç başına yığılınca zor oluyor, ben üniversitede iken hardcore oynardım anlayacağın noliferdık, fakat önceden de dediğim gibi bitti o işler, haftanın 5 günü hardcore raid şirkette oluyor benim, gerçek hayat için farmlıyoruz anlayacağın :)
Sana başarılar....
Universitede bitirme projem mmo ve agirlikli olarak wow uzerineydi, projeyi yaparken fark ettim aslinda nasil bir vakit kaybi yasadigimi wow oynayarak.
World First hayaliyle kasip oynarken insan WF cekince hersey daha guzel olacak diye dusunuyor, ama Ilk WF'den sonra isler daha da berbat hale geliyor, herkesin beklentisi daha da artiyor, hatalara karsi toleranslar cok dusuyor, gerginlik zaten tavanda geziyor. Raid saatlerini soylemeye gerek bile yok, progress zamani gunde minimum 16 saat fix kasiliyor, 20 saatlere ciktigi oluyor.
WoW'a kastigim kadar herhangi bir iste kassaydim, simdi cok ciddi yerlere gelmistim. Tabi bunu yillarimi WoW'a kaptirdiktan sonra fark ediyorum :/
Casual olarak oynayabilen arkadaslara saygi duyuyorum, oyundan zevkini alan kesim bu zaten.
Caesar sizede basarilar dilerim, umarim bir Turk guildi olarak belli yerlere gelebilirsiniz, zamaninda cok bikmistim elin norveclisinden isveclisinden Turklerden bir *** olmaz lafini duymaktan :/ Artik istisnalarin kaideleri bozma zamani gelsin :)
P.S Bir daha hardcore gaming mi? Hmm belki cok iyi bir maas verilirse dusunulebilir :)
oyunda olan var mı ?
war flexamin nickim
akşam flexamin ile beraber zindanda denk geldik.iyiydi o lavuk artıstlik yapana kadar :D
wonka varmı bizde ?
oyunda olan warmı
tek sıkıldım yok mu kimse