Ben sürekli önce olurum elimde kılıçlar falan alayina gider :d :D
Printable View
Ben sürekli önce olurum elimde kılıçlar falan alayina gider :d :D
işimiz gücümüz var geleceğimiz var yapmayın yazıktırr.Yetimin aklına girmeyin yaa
Cevaplarınızı vereyim.
Account satımı alımına karşıyım ben çünkü dolandırıcılar çok fazla.Callback yiyebiliyorsunuz.En temizi 0 dan kasmak.Fakat illaki alıcam derseniz wow-turk ten bakabilirsiniz.
Evet her ay 25tl ödüyorsunuz.Birde paket şeklinde var 2 aylık - 6 aylık - 12 aylık gibi.Bu paketlerinde aylığı 20tl gibi düşüyor.
PriestK diye acacam priest i =)
Arada kaldim kapasakmı konuyu olm doktor siegit hasta bak milleti niye hasta ediyosun kapatak bu konuyu yaw ...
sarmayın şimdi beni bir daha yaw hala mailleri geliyor zor tutuyorum kendimi
evet ama şöyle birşey var mesela 20lvla kadar ücretsiz.daha sonra oyunu upgrade etmen gerekiyor devam etmek için.koleksiyon yapıcam dersen kutulu olarak alabilirsin.ama gerek yok dersen kart olarakta satıyorlar.upgrade edince classic ve tbc açılıyor.60 lvla kadar ve 1 ay bedava oynuyorsun.diyelim 1 ayda 60 oldun 70 için wotlk paketini alıcaksın yine 1 ay bedavan var. onun gibi.ama diğer türlü evet 25 lira ödiceksiniz.
yanlışım varsa düzeltebilirsiniz
kanka sen bufflarını eksık etme sıkıntı olmaz :D:D:D
tankta hazır , bende mage yada warlock acıcam range takılırım :D:D:D
gel gel bosver wow ıyıdır :D:D:D
lan bı rahat dur serefsızlık yapma :D
öğrenciyim ben :D alkol paramdan kestireceksiniz bana 25 tl aylik ya o sıkıntı olacak
Vallahi oynamayı planlayan varsa,eğer geyik bi guild bulabilirseniz sadece sohbete girmek için can atacağınıza eminim.Çok eğlenceli oluyor. :D
Bufflarız kolay iyi güzelde alt tab yaparken kavgaya dönüşen ortamlar oldu :D en iyisi 85 priest bulayım sizin olacagınız server da
Buğra abi sen ne diyon bu işe :D :D
evet beyler lıstede adı olmayanlar bende gırmek ıstıyorum varım dıyenler +1 yapsın ;) persembe baslıyoruz ona gore o zamana kadar downloadlar bıtmıs olsun