bende ordayım kımse yok ?
Printable View
bende ordayım kımse yok ?
çok ilginç, etrafında oynayan yok mu?
Abi sizle ayni yerde oynayamiyormuyuz ?
hangi serverdasınız şuan?
dunemaul pvp server name blindfella undead priest açtım bekliyorum whisperları
real id kullanan varsa oda olur, oyun içinde mesajlaşır daha kolay buluruz birbirimizi
beyler şu olayı cozmemız lazım ucretsız deneme oldugu ıcın mı goremıyoruz kımseyı ? yanında baska oynayan kımse goren varmı ?
hacı bırakın bunları bak yine diyorum TRAVİAN oynayalım :D köy kuralım çökelim birbirimizin köyüne :D
Bildiğim kadarıyla konusma konusunda sıkıntı olmaması lazım.Sadece trade falan atılamıyor.
Herkes bu aksam gelsin dunemaula .Firelands tan sonra size katılır oyunu bilmeyen arkadaşlara anlatabilirim.
saat kaçta ?
lvl 20 olduktan sonra her ay 14.99 euro ödeme yapacakmısınız ?
ok gencler su anda onlıne olan varmı gırıcem :D
nasıl indircez ben önceden battle net e üye idim login oldum ama download unu bulamadım
https://eu.battle.net/account/manage...grade-wow.html burda 14,99 olarak gösterio
indiriyorum ay başıda upgrade ederim artık ulen şeytan gibisiniz he :)
Beyler bugun 20:30 da bu topıcte bulusalım bı deneme yapalım gırıp :D:D:D
oyundayım dunemaul da :D
hangi serverdasınız? bedava servermi paralı servermi? paralıysa ne kadar oldu fiyatları :D çok pis rouge kasarım ambushlarım
oyundayım nickim flexamin
bende deanamaul die bir server gözükmüyor saurfang dayım
Râruk ismim oyundayım whisp atabilirsiniz. Dunemaul serverındayım ayrıca.
az önce ilk kez wow a ve dunemaula giriş yapmış bulunuyorum :) sadece bakıp çıkmam lazım yalnız yapacak işlerim var :D
tamam buldum :) İsmim Flexamin msj atın :D dunemauldayım
trial versionlarda pm atamıoz oyunda
ben 6 lwlde kaldim ya :D bu görevlerin ta amk
iide trial version da özel msj laşma olmadan birbirimizi nasıl bulcaz?
müdür, dunemaul da undead priest im, name blindfella whisper atamayan arkadaşlar nerede ise gelirim yardım ederim lvl atlarız.
universitede başımın belasıydı buradada buldu etmeyin gitmeyin açmayın böyle konular
undeath ftw:D
dunemaul da bloodelf rouge um :) ay başı olsaydı da trıal versıonda kurtulsaydım
dunemaul da nickim flexamin. oyuna girince pm atarım burdan