Lisede 2 sene kalmamın sebebi knight online oyunuydu:D
Şimdi wow başlayıp üniversite hayatımı bitirmek istemiyorum:D Ama Allah var yukarda acayip merak ettim şimdi oyunu :D
Printable View
Lisede 2 sene kalmamın sebebi knight online oyunuydu:D
Şimdi wow başlayıp üniversite hayatımı bitirmek istemiyorum:D Ama Allah var yukarda acayip merak ettim şimdi oyunu :D
tamamen insanı rahatlatıcı zihin geliştirici bir oyun kesinlikle bak ben oynadım doktor oldum hesabını sen yap :D:D:D
işte once oyuna baslarsan daha basarılı olursun sınavlarda :D bu arada laptopta acık su an oyun muzıgıde bır gaza getırıyor bır gaza getırıyor anlatamam :D:D:D
bende yüklicem lvl20 den sonra paralı :D yapcak bişe yok kk ya gircek :)
5 Sene DPS warrior olarak WoW oynadım Server Firstler ve bir sürü title aldım ama bu oyun cidden insanın hayatını bitiren bir oyun , hep ilk başta casual olarak oynarım ne olacak diye başlanır ondan sonra hardcore raider yada PvP ci olarak bir bakmışsınki sabahlara kadar abartısız sabah 4-5 e kadar oyun oynarken bulursunuz kendinizi , öyleki bu oyun yüzüden benim iki el bileğimdede fıtık var arada şişer dururlar saat falan takamam :D bu yüzden bırakanlar birdaha bulaşmasın , hiç bulaşmamış olanlarda yanına uğramasın. Sosyal hayat vs. hiç birşey bırakmıyor insanda uyuşturucu gibi ruyanda bile WoW oynar duruma geliyorsun. Tamam inanılmaz zevkli fakat oyundan kafayı kaldıramıyorsun ne yazıkki çünkü hem real time gidiyor oyun hemde yapıcak şeyler hiç bir zaman bitmiyor. Başlayanlar için artık çok geç ama başlamayanlar uzak durmalı bence.
Evet server seçtinizmi ? :D
go go go :D bu 20 lwl ne kadar zamanda kasilir ya