mali kriz var millette ay sonunu bekliycez :D:D:D
Printable View
iyi az kaldı o zaman, ben lvl 24 te bekliyorum, şuan eski serverımda raidlere katılıyorum, trial bitince gelirim o zaman.
az kaldı la 1 hafta oynamayın aq gebermezsiniz ya hahahaha bekleyin bizi bekleyin
:d ben skype kurdum haberiniz olsun
300g yaptım, artı lvl 28 olmak üzereyim. Şimdilik bıraktım başka serverda oynuyorum, herkes başlayınca gelirim bende.
http://img854.imageshack.us/img854/7974/adszuzv.jpg
hey maşallah 300gold ha:D ulen biz anca 3-4 gold yaptık lvl 19 a kadar:D yemedin içmedin para biriktirdin :D
tüm masrafları düştükten sonra kalan para bu, mount, riding skill, vs vs, 7 senemize girdik müdür taşı sıkar gold çıkartırız. :)
26 lvl oldum az önce sizin durumlar nasıl ?
31 oldum fena para kasıyorum :D
undertaker;
BL de bi undertaker var sen misin o ?
5 gün kaldı aybaşına az kaldı az
5 6 sene onceki undertaker bendim sonra migrate ettim executus a, şuanki undertaker ben değilim
son durum nedir ?
5-6 gün kaldı
:D
Hangi serverde başlıcaz diyin hele ona göre acc alacamm bu arada horde mü olcaz
dunemaul da horde olarak başlayabilirsin
Arkadaslar yeni baslıcaklar varsa key fiyatına 4 karakterim var hepsini vericem ustude full 390 lvl pvp 380 pve seti mevcut.
upgrade olayım buluşturcam herkesi merah etme sen :D
hayırlısı olsun bakalım :) yeni patch geliyor bu arada
hmm gelmeden bir upgrade olsaydım :)
ben 85 yaptım benim karakteri gear yapmaya çalısıyorum quest bırkamadım yeni gelen yerlerde heroic raid devam :D burning legion a gelin her türlü yardım ederim :D horde ler cırt ya aly iyidir :D
abi tip yok bişi yok anasını satim ne buluyonuz anlamam ki :D
öyle diyorsun da müdür, bende de executus da 4 tane 85 var ve özellikle priest ta çok sağlam bir gear, mesele bu server şu server a gelin değil hep beraber bir serverda başlamak, konunun başlarında bir arkadaş dunemaul dedi tamam deyip başladık, şimdi bulandırmasak ta sende burada yeni bir char açsan olmamı?
Ben desem buraya, sen desen buraya e oda dese şuraya, nasıl çıkarız bu işin içinden.
Kızmak yok :) Horde açmışız bir de üstüne Ally diyorsun ki para versen Ally olmam :)
haydin beyler ayın 1 i bugün. Pamuk eller cebe :D
gelin artık harbiden :D