Abiler kardeşler linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı ? Takas teklifi var ortada ilgilenen olursa sevinirim..
1998 Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Abiler kardeşler linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı ? Takas teklifi var ortada ilgilenen olursa sevinirim..
1998 Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Acil bilgi beklenmekte yokmudur bilen eden bilgisi olan ?
Araç İstanbul'dan gitti. Eski plakası 34 MKZ 99 yıllardır piyasada olan bir araçtır. Sorgulatmak için bu plakayı kullanmakta fayda var. Ama aracı sürekli görürdüm.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Teşeşkkürlervar mı daha bilgisi olan yardımcı olabilicek kişiler acil ?
Araba bir ara Gökhandaydı ama ondan sonra kimler aldı kullandı İstanbulda bilmiyorum.
Ulaşabilirsen Gökhanın profili. Ama uzun zamandır girmiyor foruma.
http://www.techturkey.com/forum/members/5884-xm-n.html
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İlginiz için teşekkürlerDaha detaylı bilgiler bekleniyor..
Başka konu açmıyim dedim. Subarucu arkadaşlar bu araba hakkındada bilgi sahibi ise bilgi rica ederim
2005 Subaru Impreza 2.0 WRX STi 59.500 TL Galeriden satılık ikinci el
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
İlanda ki GC kanarya sarısıydı. gökhan oldukça özenerek elden geçirmişti aracı. Sattığı kişilerde durumu ne oldu bilmiyrm
Boxer in side
Düzeltme:
Bu GC Gökhanın eski aracı değil. Yeni çözdük olayı.
Bu araç sorunsuz diye adlandırılmıştı ve İzmirden kalkıp İstanbula bakmaya gitmişti arkadaşlar. 2005 Fiesta ile takası kabul etmişti. Boyası rezalet bi haldeydi ve şasilere kadar kazalıydı. İnanılmaz kötü bi işçilik vardı.
Almadan geri dönülmüştü.
Bilginize ..
Boxer in side
forum gbt gibi maşallah![]()
2002 Subaru Impreza 2.0 WRX STi 42.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
bu temizlikte bu fiyat sizce nasıl arkadaşlar
bu aracı tanıyan varmı peki arkadaşlar? yeni konu açmadan burdan sormak istedim takas fiyatında anlaşırsak ciddi düşünüyoruz
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)