ha bu arada özgüre yazdınya yukarıda abilik kardeşilik bitmiştir diye
aynen mustafacım seni ne kadar severim bilirsin ama beni düşürdüğün duruma bak
Printable View
ha bu arada özgüre yazdınya yukarıda abilik kardeşilik bitmiştir diye
aynen mustafacım seni ne kadar severim bilirsin ama beni düşürdüğün duruma bak
bak mustafa gördünmü şimdi adam konuştuk yanlış anlaşılma diyo sen farklı konuşuyosun olmaz bitmiş gitmiş daha geriye yönelik dedikodu yapmaya gerek yok hilmi tamam sende uzatma mustafa sende yeter artık işi başka yerlere taşımaya gerek yok
Herşey iyi hoş güzelde kardeşim sen benim arabam ile adamlara gider yaptıgını neden yazmıyorsun yada adamlara sölediginşeyleri buraya neden yazmıyorsun
Adamlar bana diyorki kardeş sen bütün motorcuları geciyormuşsun herkese atlıyormuşssun
ben öle bişi mi demişim ben bütün motorlara gider demişim
bu motorların hepsini geçmek mi
ama senin kelimelerin farklı oldugu için ortalıgı karıştıran adam sensin sen hatanın farkındasın da bir türlü kabullenemedin
aynısını maltepe sahilde de yaptın adamlar var denemek istiyolar dedin biz ne dedik biz gazlamıyoruz kimse ile orkun gelcek o denerse basın
adam aldı busayı orda iki teker yaptı sıktı seninkiler denemeye gerek yok dediler yine ama seni onlara gönderen biz olduk gene geri yapan biz olduk
işte mustafa sen böle bir adamsın sonra gittin herkese bunları anlattın ama yanlış anlattın Yanlış yaptın sen çok ortalıgı karıştırdın mustafa çooook
Benim motorculara söylediğim şudur civic turbo var arkadaşımda motorlarla denemek istiyor dener misiniz? bizimle deneye bilir mi abi o kadar hızlı olamaz dediler bende 1000rr la deniyorlar geçiyorlar aga var ki iddiaları arıyorlar dedim adamlara numaranı verdim yok bizim iddiamız yok mustafa bizim ağzımızdan gider yapmış evet gider yaptım sizin ağzınızdan sende biliyorsun ki bu işler gidersiz olmaz senin bu akşam herkesi bekliyorum alayınıza gider yazman gibi yaptığım giderde şu civic mi bizi geçicek don lastiği yaparız onu dediler bende dikkat edin o sizi don lastiği yapmasın dedim evet hatalıyım arkadaşımın arabasını savunduğum için hatalıyım ben kendi arabamı bu kadar savunmadım sizi dost bildim hatalıyım..
ya mustafa elim ayağım buz kesti yeminle sinirden bi kerede bi konunda karışmasın ortalık kuran çarpsın yazamıyorum sinirden ama yazarım birazdan
1 kişi çıksın geri vites yaptın desinAlıntı:
1 kişi çıksın geri vites yaptın desin
1 kişi çıksın kolpalıgımı sölesin
1 kişi çıksın adaletsizlik yaptıgımı sölesin
1 kişi çıksın çaldın desin
1 kişi çıksın hak yedin desin
BEN BEN BEN
1 kişi çıksın kolpalıgımı sölesin
BEN BEN BEN
1 kişi çıksın adaletsizlik yaptıgımı sölesin
BEN BEN BEN
1 kişi çıksın çaldın desin
BEN BEN BEN
1 kişi çıksın hak yedin desin
BEN BEN BEN
Neyse mustafa ozaman da seni aradım sölücegimi söledim arkandan konuşmadım hiç bir zamandan ben senin gibi yapmam kimsenin arkasından konuşmam
senin o motorcu abilerin bize ozaman neler neler dediler sen neler neler sölemişsin şu yazdıkların yarısı sen onları iyi biliyorsun
ben kendi arabamla gider yaparım gerekirse adama da kendim sölerim ama sen yapamazsın
sana motor bul deneyelim dedim sen gittin gider yaptın olay burda şimdi otur çöz
OLM bumeranglarda indirim varmış lan :D:D:D
Ben hatamı biliyorum hilmi farkındayım o zamanda söyledim bir daha bir adamın arabası hakkında konuşmayacağım, savunmayacağım diye ama seninde hatan var sende bunu kabul et sende gider yaptın ama arayanlara giderim yok dedin üstüne suçu bana attın ortalığı sikiştiriyor dedin kabul et hatanı olsun bitsin ben kendi adıma senden özür diliyorum sende dile tatlıya bağlansın.
u vtiyi kendi speclerinme göre geçebilecek fazla vti olmadığını düşünüyorum ondaki o ciğer tüm vticilere gider :) mustafa sanada bolsans diliyorum kazasız belasız olsun
Bumerang a gelllllllllllllllllllll :d
lan olm bumerang die gruıp açıcam ilk uyeside sensin ha mustafa :D tabi baska uyelerde varda :D