önce bir para sayma makinası alırım:D
önce bir para sayma makinası alırım:D
kafayı yemezsem :D mahalleye asfalt döktürürüm koca mahalle parke taş arabanın içi dışına geçiyor asfalta çıkana kadar :D artarsa 10 tane crafter alıp okul servisi çekerim
çok klasik olacak ama.. tek birşey yaparım ilk önce;
Bankaya yatırır, Müdürle 1. dereceden akraba olurum.. fazini yerim, çalışmam, ömrü hayatım boyunca dahada sekizde uyanmak zorunda kalmam.. tek hayalim bu, sabahları gec uyanabileceğim bir işde kurabilirim mesela;)
Yılbaşından sonra ne yapacağımı göreceksiniz. Büyük ikramiye benim hayal kurmayın diyordum ki..
http://img528.imageshack.us/img528/7...01856mhdo7.jpg
Günlük faizi yaklaşık 18.000 TL gerisini siz hayal edin.
Benim tercihim mütavazi bir yaşam olurdu
beyaz et ticareti yapardım.
Ali Agaoglu terk :)
Kimseye haber vermemekle beraber
Çocuk esirgeme kurumu,huzur evleri,camiler ve ihtiyaç sahiplerine gerekli miktarda yardım
Turbo 106 GTi - Atmosferik 106 GTi - Standart Zır Stok 106 GTi - Ep3 Typer - s2000 - 4x4 Car - Audi Q7 - 124 ve Şahin... Garaja Bunlar Mutlaka Girmeli .
Kendi zevkime göre lüks ev
Gerisi iş kariyer ve aile hayatına..
Önce iyi bir üniversiteye gider kayıt yaptırırdım
daha sonra 50 tane ev alırdım
40 tane dükkan
arabalar alırdım :D
harcanarak bitirilmemeli bence hemen yavaş yavaş tadını çıkarmak lazım :D
k26 yaparım m3 lerde 300 e kadar basarım :D
Para sigarada, 40 Milyon lirayı yatırıp 1 sene içinde 100 milyon yapıp 40 ını 1 sene sonra yiyip geri kalan parayı sürekli sigaraya yatırırdım :D
ilk işim saç ektirmek olur :D ahuahuaha
pantolonun cebinde para bulsam çocuğum olmuş gibi seviniyorum, o para çıkarsa daha almadan kendimi kaybederim :D
Adriana Lima'ya evleme teklif ederdim :D
İlk işim bi türlü alamadığım sport-up jantı almak olurdu heralde. Sonra arabayı o şekilde gönül rahatlığı ile satardım. :D