iptal ettinmi yükledinmi güncellemeyi ?
Printable View
iptal ettinmi yükledinmi güncellemeyi ?
ya ben yükledim bu oyunuda adamlara nasıl vuracağımı keşvedemedim :D biri bana anlatsın ya vuruyom ama rastgele sallıyom bişeyler :D:D
favorim 3 numarayla kılıcı sıyırıp sag tusla gard alıp beklerken adam tam kılıcı kaldırıp sana sokmaya niyetliyken sol tuşa basmak suretiyle agzına saplayabilirsin yada duşmana allah allah modeliyle sol tuşa abanarak kafasına kafasına vurma taktiğini kullanabilirsin çok varyasyon var shitfte tutmaya calısabilirsin düsmanı space ile tekma atabilirsin gardda beklerken
arkadan sinsi saldırılar içinde 2 numarayı (hidden blade) koldan cıkan bıcagı secip elemanın arkasında yanında vs :) mouseun sol tuşuna basman yeterli :D
ps3 e almam lazım bu oyunu ya :D
Crackli oynanıyormu yoksa illa gidip orjinal mı almak lazım
Bu haşhaşilerle ilgili olan oyun sanırım.Ne yazıkki yeni duydum bu oyunu. Acaba 1. serisinden itibaren oyun isimlerini yazarmısınız. bide basitçe nedir oyunun öyküsü?
özellilk olarak ne istiyor bu oyun??
p43.0 işlemcim
128ekrankartım
1gb ram ım varbenim:soru:
valla pcde oynanıyor oynuyorum çatır çatır skidrow kanka saolsun :)
aynen tam Hasan Sabbahın suikastcilerinden bir gibiyiz esinlenmeler mevcut tam öyle değiliz. bitane zımbırtı ele geçirmek için gorevler icinde kosuyoruz sihirli elma icinde ruhlar vs falan mevcut :) falan her bölümde böyle ele geçirmelik bişey oluyo ama oyun baglantılı eski oyunlarada donduruyo oyun icinde ...
Assassins Creed 1
Assassins Creed 2
Assassins Creed Brotherhood
Assassins Creed Revelation
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
Sabah 6 falandi yattim istanbuldayim 3. bölümü bitirdim şimdi gene aciyorum ya allah :D
çok merak ediyorum bu oyunu, baştan mı başlasam yoksa bu sürümden mi ?
bu arada oynayanlar eski oyunları oynamaya gerek varmı buna başlamadan once ?
Abi fulloyun.com sitesinden sorunsuz indirebilirsin crack mevcut
Hikayeyi anlamak açısından oynamanı tavsiye ederim onun dışında gerek yok istediğin oyununu oynayabilirsin
Arkadaşlar assassin görevlerini yapmanızı oneririm "Mehmet's Dagger" "Yusuf's Turkish Kijil" "Master assassin" gibi silahlar zırhlar veriyor+ olarak aşağda verdiğim haritadaki noktalardan parşomenleri toplarsanız eer ayasofyada gizli bi geçit açılıcak ordan girip takip ederseniz yolu ayasofyanın kubbesinde bi zincirlerle baglı havada asılı duran bi avize var onun uzerine cıkıp uzerinde assassin sembolu olan bi nokta var oraya basınca zeminde bi geçit açılıo ve bu geçitten İshak Paşanın saklı mezarına girioruz tabutu açınca içinden İshak paşanın zırhı çıkıor zırhın resminide koyuyorum
http://img259.imageshack.us/img259/2...ishakpasha.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Harita budur
http://img845.imageshack.us/img845/9498/shakpaazrh.png
Uploaded with ImageShack.us
Buda haritadakılerı topladıgnızda ayasofyanın derinliklerinden alıcağnız İshak Paşa zırhı
Umarım yardımcı olabılmışımdır
Torrentte 30 GB box set buldum. Tüm oyunlar...Onu indiriyorum, sıfırdan başlar oynarım :D
Assassins Creed 2'yi kurdum ama çalışmadı. Crack olmasına rağmen key istedi.
Assassins Creed Revelation'u kurdum çalıştı, Assassins Creed Brotherhood da çalışıyor. Brotherhood'u bitirdikten sonra Revelation'a başlamak sanırım daha keyifli olacaktır.
Bende de brotherhood vardi PS3 te torrentle indirmistim ben de oynamaya baslayayim o zaman takildigim yerlerde bu baslik sayesinde sorarim iyi olur.
brotherhood revelations a gore daha uzun
brotherhood 'a başladım..
Şu oyunun hikayesi nedir? Bi geçmişe gidiyoruz, bi geleceğe gidiyoruz. Dasmond reerkarne galiba?
Revelations'u anlatmayın ama, daha başlamadım ona
Ayrıca düz boruya asılı tutunduğunuzda, ileri nasıl atlıyorsunuz? Sallanıp ileri atlamam gerekiyor ama bırak tuşuna bastığımda direk aşağı düşüyor. Sallanırken de jump yapmıyor. Deli oldum
Güncel diyelim.. Şu sallandığımız borudan ileri nasıl atlanıyor.. Ciddi sıkıntı yaratmaya başladı. 2 saat oldu çözemedim