Brotherhood'u bitirdim iki hafta once, revelations a basladim cok hosuma gitti siddetle tavsiye edilir beyler.
Printable View
Brotherhood'u bitirdim iki hafta once, revelations a basladim cok hosuma gitti siddetle tavsiye edilir beyler.
Gözümüz aydın Ac serisi seveleri beşinci oyun yolda :D
Kanal von AssassinsCreed - YouTube
Atlantis ile ilgili bir şey dinlemiştim ben. Atlantiste yaşayan uygarlık evrendeki en gelişmiş yaratıklar olarak sayılırmış ve diğer gezegenlerde galaxilerde yaşayan uygarlıkların çok çok üstündelermiş. (şu anki Amerika) Tüm evrenin güvenliğini sağlamak amacıyla, milyon kilometrelerce uzaktaki elektronik, mekanik vs. her türlü şeyi devre dışı bırakabilen bir silah tasarlayıp yapmaya başladıklarında diğer yaşayan uygarlıklar karşı çıkmış. Tabi Atlantis dinlememiş ve yapmaya devam etmiş. Diğer tüm uygarlıklar birleşerek karşı silah icat etmiş ve Atlantis'in yapımını tamamlamak üzere olduğu silahı, üzerinde bulunduğu kıta ile birlikte suyun dibine göndermişler. Şu an bu silahın ve kıtanın bermuda şeytan üçgeni adı verilen yerin altında olduğu ve su altında olduğu için etki alanı daraldığı, sadece o alanın üzerinden geçen gemi uçak tarzındaki şeyleri devre dışı bıraktığına inananlar var. Tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem. Ama fantastik olaylar hoşuma gider hep :)
benim manyak arkadaşta bitirdi delisi oldu oyunun yenisinin çıkmasını bekliyo :D
Nihahet bugün bitirdim oyunu gerçekten bu kadar zevk alamamıştım hayatımda hele hele Altairi görünce artık ne diyeceğim lafım yok.Zaten oyun gerçekteki olayları anlatıyor.
ProdriveSTİ:Assassins Creed 3 duyuruldu.Oyun 1700-1800 amerikasında geçiyor.Abdnin kurucusu george washington o dönemde bir çok ünlü ismi görebileceğiz.Hatta bir çok yenilikler getiriyor ağaçlara çıkabilme hayvan avlayabilme falan filan
olivera7:Oyunun senaryosunu daha iyi anlayabilmen için 1.serisini bitirmen gerekiyor zaten bütün serileri hep birbiriyle bağlantılı amacımız revelationsta Altarin kütüphanesindeki gizli sırı öğrenebilmek için 5 tane anahtarını bulmak gerekiyor.İstanbula gelmemizin asıl sebebi budur
TigeR:Ekranın sol köşede yazılar çıkacak deneme atışlarını geçebilmen için hookblade kullanımı v.b
Edit:Arkadaşlar oyunla ilgili bir sorun geçemediğiniz görev varsa burada yazın yardımcı olurum
Assasin Creed Serisi için ilk oyundan başlamanızı tavsiye ederim...
revolation serinin 4. oyunu.. ilk oyunları sırayla geçerseniz hareketleri daha kolay yapar combo şeklinde hareketler yapabilirsiniz..
Sorunuz olursa yardımcı olabilirim..
Sadece o değil konsollara özel çıkan versiyonları var.Bloodines ve Altair'sChornicles Bunlarda oyunun bir parçası asıl hikaye Altair's Chornicles başlıyor.Çünkü Altairin asıl hikayesi bunda oyun dünyasının en büyük emekler verilmiş ödüller layık görmeyi hak eden oyunlardan birisi gerek grafik gerek senaryo gerek oynanış mükemmel
Bende indirdim oyuna başladım ama zırt pırt oyundan atıp duruyor ne yapmam gerek bilen varmı ?
Netten araştırdım birşeyler yaptım ama hala olmadı :(
Konu ne ara hortladı yaw :D
Aman 2 aylık hort horttan sayılmaz heleki 3 günlük hort hiç horttan sayılmaz :D
Kardeşim bak bu oyunu sen sardın basıma çaresinide sen göster deli oldum gece gece :D :D :D
Noldu yaw :D
Oyunu oynarken birden ekran kararıp kalıyor ama farklı farklı yerlerde yapıyor bazen ilk girişte bazen at arabası kısmında...Ordan ileriyede gidemedim zaten henüz :D
Nette arastırdım söylenilenleri yaptım ama yine aynı ekran kartı cok ısındığı için yapıyor olabilirmiki artık aklıma o geldi :D
Aynen ekran kartı olabilir.Aklıma gelen bi çözüm var ama olurmu bilmem bi dene win 7 kullanıosan eer bilgisayarıma sag tıkla özellıkler de ordan gelişmiş sistem ayarlarına tıkla açılan sayfada en üst performans kısmındakı ayarlar butonuna tıkla veri yürütme engellemesi kısmına gir 2 tane kutucuk var alttakını seç onu secince ekle butonu acılıcak aşagda ekleye tıkla oyuna girdigin exe yi sec uygula tamam de bide öyle dene olurmu bilmem bazen win 7 çakışıyo oyunlarla bunu yapınca düzeliyo
Yok benim sistem baya bi eski win7 kurulmuyor bile pc ye :D :D XP kullanıyorum :)
Ekran kartında ısı sorunum var zaten masaüstünde boşta beklerken 70 75 arası sıcaklığı var kartın eskiden 50 yi geçmedi oyuna girince iyice kasılıyor demekki :)
Revelations garip geldi bana ben assassins creed 1 i indirecektim konuyu görünce canım cekti onu takıla takıla oynuyordum yanlıslıkla revelations indirmişim kurdum bunu takılmadan oynuyorum :D Sadece ekran kararıyor bir süre sonra...
Bi ekran kartı tak 150 200e saglam bulursun win yenile 32bit kur 64 daha iyi diycekler oyle bi hata yapma sakın fıtık ediyo adamı oyun oynarken al ekran kartını kur win 7 ni oyna oyunlarını kararmadan :D
Dedim ya sistem baya eski yani işin özü AGP :D Yeni ekran kartlarının hepsi PCI-EX :D
AGP ekran kartı yok bile artık piyasada su ekran kartım yansa bittim direk yeni pc :D
Çok güzel 2. el labtoplar düşüyo piyasaya takip et bence 2500tl ye masa üstü pc aldım arkadaş netten 500e bi laptop aldı oyun performansı benımkıyle aynı bu devirde kötü pc çekilmez bir an önce yenilemen dileği ile :D
Teşekkür ederim kardeşim ekran kartı sonradan aklıma geldi ben oyundandır diye düşündüm hep :)
Laptop hiç bana göre değil arabadan fırsat bulup pc alamıyoruzki :D İnş yenileme isteğim var ama bakalım güzel bir kasa toplayacağım sanırım :)
Madem ilgilisin seviyosun bu konuları ozman ben sana işin aslını kökünü anlatan bi kitap önereyim.Neden yapıyorum bunu çünkü yazarı akraba :D Bu atlantisi falan seviyorsan atlantisinde öncesine MU ya bakman lazım böyle 3 5kelime ile anlatamam zira önerdiğim kitap 5 6 yıllık belkide daha fazla sürede toparlanmış belge araştırma ile yazılmış bilimsel bi kitap hikaye gibi değil yani.Kitap "İstanbul'un Kadim Sırları" Yazarı Murat İrfan Ağcabay. Reklamıda yaptık oh :D