Engin elimi kullanacak vaktim olmuyodu kardeşim sıkıntı oluyo hatunlar karni ağriyan arar miğdesi bulanan arar bizde insaniz :D
Printable View
siteden @lp2 nickli üyeye mesaj at. Topuklu ayakkabı seklınde cok şık laptop hoparlorlerı var.Al gitsin.Tolgacıgıma da katılmadan edemeyecegım aynı zamanda..Bu arada bırakalım bu ayakları arkadas olmaya karar verdık vs cartcurt :) herkes aynı yollardan gectı.Hatta yerınde olsam suprız bıle yapmazdım :)
niye yahu :D hayatın gerceklerı bunlar :) bende 20yasında oldum..bende arkadas kalalım ayagına tutuldum..sonra pesınden kostum..hangımız/nız yapmadı kı..
hıc bısey alma aynen bak super fıkır degıstırıyorum yazdıklarımı okuma o postu bu postu oku :D valla alma hiçbişey..karıların(kaba tabır yazıyorum bayan uyelerde var alınmasınlarda.) kopegı olmayın abi.bırakın onlar sızın kopegınız olsun..
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1150458_n.jpg
bu olay yanlış arkadaş.sen istemediğin sürece yapmassın ;) o istediği kadar arasın.velhasıl kelam amaan rahvan gitsin alma hiçbişey.
Ben nişanlıma dogum gününde hediye olarak resmimizi karakem yaptırmıstım gayet güzel olmustu, tabi sen tek arkadasının resmini yaptırırsın sanırım değişik güzel bir hediye olabilir..
Karakalem Portre Çizdir :Türkiye'nin Her Yerine 1 Günde Karakalem Porte 29 TL! Karakalem Portre Çizimi - Galeri - Karakalem
Ona özel olduğunu hissettir yeter..
Bence hediye değilde ona vereceğin parayla ona unutamıyacağı bir doğum günü yaşat..
herkes aynısını dıyo rahat ol :D bende aynısını demıstım bıcok arkadasımda aynını dedı :D haayat tecrubelerden ibarettir inan bak.genc yasta kendıne aşıla kadınların kopegı olmamayı.bırak yemege cıkın o ısmarlasın.yol paranı o versın vsvs..ınan bana cok daha degerlı oluyosun miklemeyince.hatırlarsın bu postlarımı inşallah ilerki yıllarda.
Sana aci bir gercek soyliyim..psikolojiden anlarim az cok..bilincaltinda durum cok farkli eger gercekten aman iyiki olmamis diyip önemsiz bir duruma düşseydi bu kişi emin ol hediye almak için ikileme düşmez hatta gecenin bu saatinde ne alicagini düşünmez insanlardan fikir belirtmelerini istemezdin.. :) sana 3-4 hafta sure veriyorum kendisi ile olan arkadasligini eminim gozden geciriceksin ve bu siradan bir arkadaslik olamayacak
şu konuyu acarken ne kadar hevesliydim bişe almaya =) ama sonra
"bırak yemege cıkın o ısmarlasın.yol paranı o versın vsvs." bunu okudum da bi düşündüm kendimi..
Şu an cok kararsızım. başlığın adını alsam mı almasam mı diye değiştirsem mi? :D:D