aracımız cıtroen ds 3 dr.ecu 285 hp daha kımse ıle deneme sansımız olmadı eger denemek ısteyen arkadaslar var ise hafta içi hafta sonu farketmez deneme yapabılırız aracımız full takılı sökük araçlarla da deneme yaparım...
aracımız cıtroen ds 3 dr.ecu 285 hp daha kımse ıle deneme sansımız olmadı eger denemek ısteyen arkadaslar var ise hafta içi hafta sonu farketmez deneme yapabılırız aracımız full takılı sökük araçlarla da deneme yaparım...
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
ok bende mesaj atmıstım numaramı sana abı aksam denıyoruz o zaman cepten konusuruz ...
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
valla bayada araç yazdım yazmadıklarım varsa onlarda gelebılır guzel bı gece olsun baricem abi delikanlıları bekliyo
![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
bi alt kademe olan bunlar bana çok diyenlerlede ben deneyebilirim
clio rs, pistonlu 106 stock typer gibi
feh, kapak işli clio williams
UU134 sanırım deneyecek araba dimi okan?
bende merak ediyordum videoları bekliyoruz![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
gelsemmiki
Nerde deneme saat kaçta olcak vs vs ? özelse pm alayım![]()
Evet 'uu' ds 3 le cikicam denemeye okan gece gec cikariz tabiki 1 gbi olur herhalde gelmek istersen zeytinburnu tarafinda denicez gelmek isteyen araclari bekleriz fazla kalabalik olmaya gerek yok hizliyim denerim diyen arkadaslari bekleriz klansmana gore![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
oha lan yarın iş güç var dönüşüm sabahı bulur çok geç cuma yada cumartesi deneriz ozaman![]()
Bu gece cikicaz eger musait olursak cumarteside denemeye cikabilirim gelmek isteyen varsa bu gece bekleriz
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Hafta sonuna olursa gelebiliriz okan bmw ile nissanida hava almaya cikaricaz![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)