kayıp telefonu nasıl buluruz ? çalıyo ama açan yok o saatlerde olduğumuz heryere baktık. bunun prosedürü nedir polise mi gitmek gerekiyo ?
kayıp telefonu nasıl buluruz ? çalıyo ama açan yok o saatlerde olduğumuz heryere baktık. bunun prosedürü nedir polise mi gitmek gerekiyo ?
çalındığı sanmıyorum. oyuzden polise gitsek bile üstüne düşmezler dediler. genede bi şanzımısı deniyelim artık.
Savcılığa başvurun benimde cihaz kaybolmuştu çalındı diye dilekçe verdim 1 ay içerisinde buldular
EkN garage
kayıpsa polis veya savcılık bakmaz ama kayıp olanı çalıntı diye bildirirseniz de, polis veya savcılık tarafından bulunduğu zaman size karşı bir hukuki bir sorun olabilir.
imza yok paraf atim.
Sürekli aramada şarjı bitebilir.. En son nerede konuştunuz vs. baktınız mı ?
...
turkcell nerede uygulaması var , iki turkcelli arasında yapılan bir uygulama. şansını dene. Türkcell timlerden daha detaylı bilgi alabilirsin. Karsındakinin nerde oldğunu msj olarak atıyolar die biliyorum.genelde evliler eşleri yada cocukları için kullanıyorama o uygulama için bir msj geliyor ona evet yazman lazım , belki online olarak onay verebilirlerse işine yarayabilir.
telefon açıkca sarjını bitirmeden sinyal nerden geliyor oğrenmeye çalışın operatorler bu konuda belki yardımcı olabilir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)