mertobüsü alırken sağdan direksyonlu alsalardı:icon_wack trafiğin tersine git demek kadar saçma bi çözüm var mı ya.. trafik yönünde gitse bu alet o şöför ölmezdi..
Printable View
türkiyede var olan gerçek işte, can kaybı yaşanmadan akıl edemiyoruz birşeyleri. o trafiğin içinde nasıl ters yöne giden bi ulaşım taşıtı koyarlar.
ayrıca metrobüs şoförünün kaçacak yeri de yok.
kaza yaklaşık 1-2 km önümüzde oldu nasıl olduğunu görmedim araçları gördükten sonra daha fazla ölü vardır diye düşünüyodum Allah korumuş ölen metrobüş şöförünede allah rahmet eylesin
fakat bu otobüs şöförlerine bi çözüm getirilmeli inanılmaz hızlı gidiyorlar onca insanın hayatını tehlikeye atarak bazen sağ şeritten 70-80 giderken bile sellektör yapıyolar inadına frene basıyorumki yavaşlasın diye
tamam işte ne fark ederki ha metrobüs e5 e çıkmış ha e5 teki araç metrobüs yoluna girmiş bugüne kadar birsürü kaza oldu metrobüs yoluna giren araçlar vs e5 e çıkan metrobüste dahil buna.
Yoo yeri gelince bende kullanıyorum kullanmıyo değilim o hat üzerindeki insanlar için gayet iyi oldu o konuda bi sıkıntı yok proje olarak yanlış diyorum raylı sistem yapabilirdi daha sağlıklı olurdu bence.
ne açıdan boş konuştum? Evet ben söylediğime inanıyorum bence metrobüs hatalı proje.:icon_tup:
Fifa olmuş 2012, hala lastik tekerlekli taşımadan medet umuyoruz.. Begenmedigimiz Tayland'ta dahi adamlar sky train yapıyorlar.. Amaç halka hizmetse, sorun çözmekse bunun bir çok farklı yöntemi var.. Kaliteli ulaşım seçenegi olmadıktan sonra elbette insanlar otomobil kullanmaya devam edecektir..
Ben kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Halkalıda yaşıyorum.. 2006 senesinde buraya geldigimde 20k civarında konut oldugundan bahsediliyordu.. Şimdi en az 100k konut var.. AMa hala toplu taşıma yok.. Ve sadece tek girişi ve tek çıkışı var..
Bu ve buna benzer kazalar daha çok olur, kullananlarda insan faktörü olduktan sonra..
Hayatinda metrobuse binmedigin cok belli. Ayda 3 4 kere kullanirim ama ona ragmen metrobusun ne kadar buyuk nimet oldugunu anlayabiliyorum.Ki hergun binenler yogunluk ve kalabalik icindeyken bile eskisine gore en az yarim saat 45 dakika erken evlerinde oluyorlar.
Minibus metrobusun yoluna girdiyse bunun metrobus projesiyle ilgisi nedir ? Herhangi bir yolda herhangi bir minibus herhangi bir otobuse kafadan zaten girebilir ki giriyorda.Hergun otobandayim emin ol her hafta 1 tir karsi seride geciyor facia kazalar oluyor kimse otoban projesi falan diye sacmalamiyor.
Bu cahil mantiga gore ucak kazalarida cok gundemdedir evet oldumu herkes konusur ama olum oraninin tasidigi yolcu oranina gorede en dusuk oldugu ve en risksiz,guvenli tasima araci ucaktir ! Bunu boyle bilesin.
yaralananlara geçmiş olsun ölen şöförede allah rahmet eylesin.
arada yazılan bir tane şöförün biber gazı sıktığı olay aşırı derecede sinirimi bozdu. o şöförün varya ağzını yüzünü dağıtacaksın.
2 msj üste bakarsan benmde kullandığımı görüceksin metrobüsü kullanmıyorum diye birşey yazmadım hiç biryere!:heyoo:
Ayrıca tabiki oluyor karşı şeride geçmeli kazalar ama şehir içinde sen tersten ilerleyen bi sistem yaparsan bu kazalar her daim olucaktır hepimiz otomobil kullanıyoruz yarın bi gün bizlerde ufak bi hata yapıp metrobüs yoluna uçabiliriz o yola otobüs yerine raylı sistem yapsa ve yolu halat bariyerler degilde beton bloklarla ayırsa en azından beton bloga carpıp araclar carptıgı yerde kalabilir en azından karşı tarafa geçip daha fazla insanın canına kastetmez. bilmem anlatabildimmi aklımdan geçeni ;)
metorbüs için genişletilen yolu vatan caddesi gibi çok şeritli kullanıma açsalardı metrobüsü de üstüne yada altına yapsalardı şimdi ancak bitmiş olacaktı belki ama,, avrupayı asyaya sağlam bağlamış olacaktı 3 şerit emniyet şeritsiz ekspres yollar ana hatlarda kullanılmaz ana hatta bağlanır sadece, böylesine önemli bi yolu bu hale getirmek büyük düşüncesizlik bence.
bence metrobüs yerinde raylı sistem daha güzel olabilirdi. raylı sistemle e5 daha az daralıcak ve metrobüs araçlarının ihtiyaçları(mazot-lastik-yedek parça) için yurtdışına bağımlı kalmazdık. ilk baştaki maliyet yüksek olurdu belki ama zamanla kendini amorti eder diye düşünüyorum
Yunusum bu konuda biraz dar çerçeveden bakıyorsun, tekerlekli taşımacılık çok çok demode.. Evine 45 dakika erken varıyorsun belki ama, otobüsün dogaya verdigi zarar, var olan yolu daraltması.. İsraf olan yakıtı düşünürsen pek mantıklı gibi görünmüyor.. Eger ki metrobüs yerine daha modern bir ulaşım (bkz. metro) kullanılsaydı o zaman çok daha verimli bir iş yapılmış olurdu.. Ha dersen ki abi mevcut şartlarda istanbulu kazmak imkansız, o zaman ben de yerin üstüne çık derim.. Vergimi ödüyorum hem de ayda yaklaşık 1500 lira kadar, devletime hizmet ediyorum, onun da benim hayatımı kolaylaştırması en büyük hakkım :)
metrobüs çok güsel oldu diyen arkadaşlar, E5te yağmurda araç sürerken yolun ne kadar tehlikeli olduğunu görebiliolar mı acaba, veya e5te araç sürerken motoru bozulan emniyet şeridine çekmek zorunda kaldı mı hiç? insanların sölediklerinin sebebini sorun ondan sonra karar verin neden böle bişi sölediğine? zik zak çizen çevre yolu mu olur? o hızlarda mümkün mü o yolda sağlıklı araç sürmek, neden şimdi 70kmye indirdiler hız sınırını, yol standartların dışına çıktı çünkü, eski hız sınırı ile tehlikeli oldu. ama bizim memleketimizde bu işi proje aşamasında göremiyolar, yaptıktan sonra "aaaa burası bi garip oldu ne yapalım hızını düşürelim yolun" diyolar! deneme yanılma yöntemi, en ilkel yöntem işte...
yaralılara geçmiş olsun, ölen şoförede Allah rahmet eylesin...
metrobus dünyanın hangi gelişmiş ülkelerinde ulaşım aracı olarak kullanılıyor allah aşkına?
hayatımda bildiğim duyduğum en saçma sapan ulaşım aracı. emniyet şeritleri iptal, şeritler dar, allah korusun trafiğin ters istikametine doğru gidiyorlar.
yaparsın metro çalışmaları güzel güzel, yerin altını köstebek gibi kazarsın, yerin altından bu ulaşımı sağlarsın...
ne şeritler daralır, ne emniyet şeritleri iptal olur, evimden çıkıp avcılara açık trafikte gitmem 30 dk suruyorken benim, gidecem metrbose binecem de, oradan o yola çıkacak da bayırları 50-60 la tırmanacak da, 1 saatte avcılara varacam...
hiç hazetmediğim ulaşım aracı valla benim...
seven sever, binen biner de, günümüzde kaç ülkede tercih ediliyor, cidden merak ediyorum:)
mody yazmsda hiç sol şeride denk geldnz mi yağmr yağdınızda karsınızdan vapur gibi su atarak gelen bi otobus oluyor... illa başınıza gleincemi düşünüceksnz lan keşke tersden bir otobus gitmeseydi diye.
engelli yakınınız yokmu? adamlar kullanamıyor metrobusu
yaşlı kimseniz yok mu onlarda binemiyor herkesin evinde aracı yok insanlar gidemiyor bi yerlere
okmeydanından bakırköye tek otobus vardı ortalama 40 dk da gidiyordum en kötü zamanda şuan arabayla gidiyorm ama metrobus kullandugm zamanlarda evden 15dk tempolu yürüyüp metrobuse biniyorsn incirlide inip birdaha otobuse biniyorsn ve aktarma yok metrobus zaten 1.5 bilet gibi ve birde otobuse veriyornz 2.5 bilet. siz hesap edin maliyeti.
bunlar gibi nice örnek var
ama zazy gibi bostancıda oturup hadımköye gidiceksenz bulunmaz nimet.
ve yapımı aşamasında bilincsizlikden iki abimiz vefat etti hiç sucsuzken ayna kırmamış adamdı aracı süren yok yere dozer yolun ortasına cıkıyor yolu kesmeden..
Metrobüs yolu çalışmasında facia-HABERTÜRK
sizlerinde varıdr illa yakınları böyle başna iş gelmiş
1947 de istanbulda Troleybus kullanılıyormuş 65 sene sonra adını metrobus koymuşlar çok matah bir şey gibi millete anlatıyorlar.
Metrobus şuanda tabiki iş görüyor ama "Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler".
Ölen şöföre rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
neden mi düşünüyorum şöle söliym o bahsettiğimiz 3 şeritten günde 750 ila 800 bin araç geçiyor bu rakamlarda yolda kaza ve arıza yapma olasılığı çok yüksek emniyet şeridine bu nüfusta büyük ihtiyaç var 3 tane ambulansın gidemediği bi yol neye yarar ki
metrobüse karşı değilim olması gerekiyordu sadece yanlış yerde olduğunu düşünüyorum