fragman gerçekten süper merakla bekliorum.
Printable View
fragman gerçekten süper merakla bekliorum.
Hep beraber gidek toplanıp
yarın akşam 9'a bilet aldım,izleyince yazarım burya
ya varsın insanları bilgilendirmesin yada efektleri kötü olsun önemli olan bizim tarihimizle ilgili bir yapım olması bence destek verilmeli. atıyorum cennetin krallığı okadar gişe yaptı hala daha tvde oynasa izleriz ama gerçeği yansıtmıyor bilgide vermiyor sonuçta. izleyelim destek verelim diğer gelecek yapımlarada örnek olsun gişe yapsınki yapımcılar bunun gibi filmlere projelere yönelsin.
yarın 14.53' seansına kozzy'ye gidiyoruz.Bakalım izleyeceğim.Merakla bekliyorum.Biletlerimizi çok önceden ayırtmıştık iyikide.
Yarın 14:53 te gidicem bakalım nasıl umuyorum ki spartadir cesur yurektir vs gibi filmler kadar kaliteli is çıkarmışlardir
ya insan osmanlının istanbulu fethi filmi yapar ve filmin içine birtane mehter marşı koymaz mı ya ??? bu kadar salak bir mantık görmedim. hücum marşları falan konmamış adamlar resmen spartacus müziği ile fetih yaptılar. ne filmin içine girebildim ne duygulanabildim. müzik seçimleri berbattı. kurgu sahneler falan bence çok iyiydi. başlarken 25 dk reklam olmaması gayet iyiydi. ziraa 14.53 e yetiştirmek zorundalardı. 10 üzerinden 6 lık bir film olmuş.
başka giden yok mu yorumları alalım?
bugün galasına gidicektimde vazgeçtim...
Aksam gidiyorum bakalım namsıl sonuc cıkacak
tarihimize ait daha cok film cekilmeli.. mutlaka bu filmi gorecegim.
Çok baba gibi bakalım keyifle izleriz umarım
23:45 seansina giecez bakalm ona zor yer bulduk
Elim Amerikalısı rambosunu dünyaya tanıtmayı biliyor bizim 5000 yıllık belki daha bile uzun bir tarihimiz var ama daha yeni yeni açıyoruz gözümüzü,rekabet olurda bunun gibi daha çok yapım çıkar piyasaya inşallah.
Fragmanlardaki kadar çok çok iyi değil diyorlar. Savaş sahneleri ve effectleri görülesiymiş. Onun haricinde kopukmuş. Truva ya da 300 Spartan gibi bekleyenler hayal kırıklığına uğramış..
3 saat film olursa kopar tabi.
Bence şarjörü tek kalemde boşaltmışlar. O kadar uzun film bayar.
Fetih-I ve Fetih-II şeklinde olabilirdi belki de..
Bir de bu kadar uzun olduğuna göre bilet fiyatları farklı olması lazım. Farklı mı?
gidip cumartesiye bilet aldım geldim hatunla gidicez bakalım :D
kötüymüş baya baya izleyenler öle dio.. fragmandan goruldugu üzere efektlerde paint terk.. Ama giderim sanırım maksat destek olmak.. olalımki daha iyileri çekilsin..
*****spoiler******
sonunda istanbul fethediliyor :D
*****spoiler******