Konuda makara yapılmazsa sevinirim.. Bu kamu davası açılınca, trafik direkleri ne kadar oluyo.. Yıktığımızı farz edersek.. Ya da daha önce başına gelen varmı ?
Konuda makara yapılmazsa sevinirim.. Bu kamu davası açılınca, trafik direkleri ne kadar oluyo.. Yıktığımızı farz edersek.. Ya da daha önce başına gelen varmı ?
Hayırdır usta nereyi yıktıngeçmiş olsun.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
4 tane tel çif e 1800 TL he bide bi ağaç vardı ona 6500TL ödedim bundan 4 sene önce halbuki ağaç daha tam yıkılmamıştı![]()
imza...
bu konuyla neresi ilgileniyorsa direk oradan tanıdık çevreden biri yardımcı olabilir fiyat konusunda diye düşünüyorum
diğer turlu iyi bir fiyat çıkarırlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu arada rapor tutmadıysan dreği senin yıktığını kim nasıl kanıtlıycak kaldıki kanıtlarsa bu sefer trafik sigortan ödiycek bunları benim gibi alkollü olmadığın sürece...
imza...
Zamaninda ne trafik nede kasko odemiyordu kamu malini. Hatta iett ye cak. hasari oder iett nin talep ettigi gunluk sefer parasini odemez.
Umarim en az canini yakacak sekilde atlatirsin kardesim
olm senin basın beladen kurtulmıycakmı![]()
geçmiş olsun hiç malumatım yok
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
bızım bı arkadas 3 tane agacı yıkmıstı 2800 tl odemıstı bır kucukmus agacıngecmıs olusun abi gercekten plaka olayı cok cok kotu olmus umarım bı an once yakayı sıyırırısın
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
2008 de çift kafalı aydınlatma direği , bi ağaç devirmiş , birazda beton logar kapağına hasar vermiştim...Emin olmamakla beraber 500 civarı bi tutar talep etmişlerdi sigortadan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)