ön cam filmini çıkarandan Allah razı olsun ne günaha giriyorum ne başka bişey yapıyorum...:)
Printable View
ön cam filmini çıkarandan Allah razı olsun ne günaha giriyorum ne başka bişey yapıyorum...:)
Arka sisler bu dengesizlere çok normal bir şeymiş gibi geldiği için neden sellektör yaptığımızı da anlamıyorlar.
Zaten ben sellektör yapmıyorum direkt uzunları yakıp takip ediyorum. Şerit değiştirince ben de şerit değiştiriyorum :) hadi ön sisleri yere gömüyorsun kimseye zararı olmuyor ama arkalar
kavga sebebi.
Allah ıslah etsin. Bi tane projektör fener alacağım önüne geçip suratına patlatacam lavuğun.
arka sisi yakınca herkez bana bakıyo dikkat çekiyorum sanıyo lavuklar..
arabasında merceksiz xenon olupta arkama gelip dibime girenlere bnde yakıyorum arka sisi hatta bide stopumda kırık :D
ama durduk yerde sis yakana merceksiz xenon takana çok pis çarpasım geliyo malesef
Her arabada bir olmuyo ama :D yeni jettada bi arka sis var o nası bişey ya insanın beynine çakıyo. mesela vtec2 lerde tamponun altında kimsenin gözünü almıyo çok şık duruyo bence :D:D:D
bunlar biraz duyarsız rahat değişik karakterli insanlar c2 nin projektör gibi sisi var biliyosunuz bide xenon olunca bide ayarsız olunca karşıdakinin vay halina adama diyorum ana avrat yiyosun karşıdakinden adam rahat banane diyo siz düşünün artık birde şu var aksaray merter sapağına gidiyorum bazı akşamlar saldırgan bi köpeğe sahip olduğum için orda salıyorum dikkat ediyorum geçen her 50 araçtan 3ü sis xenon arka sis açık teki yanmıyo yada stoplar hiç yanmıyo gibi sıkıntılarla dolaşıyo :)
Isim geregi hergun izmir trafiginde min. 200-250k yol yapiyorum ne modeller var yaa.. Tek sorun arka sis olsa keske, bide analarinin seyinden kornayla cikanlar var, ota boka korna calanlar.. Tabi kontak kapatip egzos patlatanlarida unutmamak lazim.. Alayinin yedi sulalesini........ Bunlara insan diyenin ben ....... Bu atpenisleri akillanana kadar mucadeleye devam, bu yaratiklara ben elimden geldigi kadar kabus oluyorum sizde sunlara engel olun lutfen arkadaslar...
Benim bir arkadaş elektronik manyağı herif bi tane el feneri yapmış cama asılan bildiğin clublardaki flashing light. Arka cama takmış saçma sapan uzun yakanlarla arka sisleri açık olanlara yakıo. Olm ne kadar etkisi olacak ki dedim. Bir yaktı mazallah iki göz kapandı benim anlık. Zaten anlık açıp kapaması yetio. Olm nerden besliosun bunun elektriğini dedim. Bir kutu gösterdi normal 12V besleme ile çalışıo. İçinde ne var dedim. Koydum bişeyler dedi.
Çok haklısın kardeşim Katılıyorum :( malesef memleket APAÇİ dolu
Genelde babasının arabasıyla turlamaya çıkan parklara mavi ampul takan liseli hareketi :D
sis olmadığı zaman arka sisleri yakanlardan nefet ediorum. antremandan dönerken bir tanesi yakmış önümde gidiyordu selektör falan attım tık yok adamda neyse ışıkda durdum. arkandaki adamı rahatsız ettiğinin farkındamısın dedim adamda ses yok.
neyse önüne geçtim farları kapayıp açtım bir anda cayırtı koptu arkada fren yaptığımı zannetti peze... k giriodu
hava sisli olsa tamam yakılsın da hiçbirşey yokken yakanlara çok sinir oluyorum....
Adı üzerinde sis farları sisli ve puslu havalarda arka ve ön aydınlatmanın yetmediği durumlarda açılması makbuldür. Fakat insanımız herşeyi abarttığı için onunda boku çıkmış durumda üşenmese arka sislerede xenon bağlatacak birileri vardır.
Şiddetle kınıyorum yolda denk gelirse ilgili uyarıyı yapıyorum. Polis arkadaşlarda bu tiplere daha güzel cezalar kesmekte çok haklılar.
Yanlış anladın... Sis olmadığı zaman diyince ön sisleri olmayanları olarak anlamlandırdım.
Bir de ne bu oku öğren atarı... Benim anlamam gayet yerinde şaka olarak yazdığım bir şey için bu kadar tepki vermen normal değil. Bende sana böyle diyeyim o zaman. Sen bana anlamayı öğren şeklinde konuşursan bende sana psikolog tavsiye ediyorum. Sabah sabah bu kadar sinir iyi değil.
Ayrıca hayatımda normal havada sis farı açmadım, açmamda.