hiç öyle bir şey yok 68 model aracı el freni tam tutmuyor diye geçirmediler :) muayne istasyonundaki adamın psikolojisene göre değişiyor heralde.
Printable View
106 gti ile gittim egzoz sisteminde artık komple orjinal istiyorlar sordum niye böyle oldu yönetmelik değişti önceden desibele göre vs yapılıyordu şimdi komple orjnal isteniyor dediler trafik seti ilk yardım çantası falan pek dikkat etmediler 1.de geçemedim 2.de komple orjinal yapınca geçirdiler
şanstan ibaret hepsi git geçirmezler ise degiştir
bende gecen gun gırdım ıkı gun falan oluyor ne varsa oyle gıttım:D belkı gecer dıye 51 lık komple duz boru ve remus egzoz vardı adam zaten bır oturdu araca :D yermısın yemezmısın:D hersey tamamda bu egzoz olmamıs orjınal tak gel dedı bende yenı ogrendım hemen muayene ıstasyonunun yanına egzoz kıralama dukkanı acılmıs:D:D:D gıttım adam benım egzozu cıkardı kıralık egzozu taktı :D sonuc gectım sıkıntı yok
+ne susturucu ne orta susturucu ıvız zıvır hıcbırsey yok sadece borular yonetmelıge uygun degıldı dıye yazı hemen karsısında hafıf kusur yazıyor yılbasından sonra egzoz hafıf kusur olucakmıs bılgınıze
Sallamanında bu kadarı egzoz normları sıkılaştırılırken nesi hafif olacak ki onu çözemedim, bu işin içindeyiz bizim haberimiz yok kimden duydunuz mumeleciden mi ?
EDİT: AYNEN ÖYLEYMİŞ MUAMELECİ Bİ APIŞ ARASINI YALAMIYOR ADAMIN :D
Aracımın eski sahibi fikret abi, komple gırtlaktan 76 mm ara boru, ve 63lük prodrive son susturucu ile eksoz muanesinden onay aldı..
Konu iyi olmuş benim muayene biteli 2 ay oldu artık yaptırmam lazım , düz boru ss magnum 3.5 yay la bodozlama girip şansımı bi denemek istiyorum.
bence neler ile muayeneden geçemeyiz bunları yazsak süper olur tabi deneyimi olan arkadaşlar
mesela ben tavana film çekicem 2 aydır bekliyorum muayene bitsin yeniden yaptırdıktan sonra çekerim diye
bildiğim kadarı tavanı farklı renk olacağı için geçemiyoruz
ağır kusurla kalırsa kusuru düzeltip gelmek için 1 ay vaktiniz var geldiniz eğer yine geçemezseniz para yanıyor. yazın kalmıştım oradan biliyorum :)
evet arkadaşlar,
bugün gittim.
kız gibi remus son susturucuyu söküp, hurdalıktan çürük egzozu taktım sona.
katalitik, orta ve çürük son susturucu ile geçti araç
temiz daha düzgün remus ile muhtemelen geçirmeyeceklerdi. mantığın bittiği nokta (:
inanılmaz sıkılaşmış yalnız denetimler. heryerine bakıyorlar arabanın.
Allah yardımcınız olsun... (:
Konuyu hortlattım ama bunun için konu açmak istemedim arkadaşlar komple civic hb egzost sistemi ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?
Araçta filte kiti downpipe sona kamdar düz boru sonda varex vardı kapattım geçtim çok şükür:) Tamamen şans diyebilirim..
gittiğin istasyona göre değişiyor , kimi komple sisteme bakarken kimi ses yoksa geçiriyor.