ahmetim aracı sattım 2 ay oldu :D oda yabancı degil yaw bizden :D
Printable View
Siteye üyeyse sorun yok abi. :D Şaka bi yana hep evimin önünden geçiyo kaç kere el kol yaptım. Diyorum görmedimi acaba. :D
saolun arkadaslar..
Aynen geçmiş olsun. Bikere kristali dene abi. :)
bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler Uğur dünar gibi adamsın adamın dibi dibi :D akşam ara beni boya beni... konuyu geyiğe çevirme elimallah ban yeriz ( valla dalga geçmiom ciddi yazdım banlamayın )
geçen gün florya'daki suadiye marmariste ıslak hamburger yedim fena değildi.. etiler marmaris'inkinden farklıydı ve hazırda bekletmiyorlarmış diğerleri gibi siparişle yeni pişiriyorlar.. bi deneyin derim.
geçmiş olsun aşşağısndaki taksim hamburgerdede ben ıslak yediğimde aynısı geldi başıma yemiyorum artık hiç bi yerden
geçmiş olsun orçun :) bende her taksime çıktığımda yolum her düştüğünde tok olsam bile yerdim ıslak hamburgeri kızılkayalardan, sokak yiyeceklerine karşı bağışıklık kazanmış biri olmama rağmen, bir gece sabaha kadar tuvaletten çıkamadım :D artık yemiyorum ama ne kadar dayanırım bilmem :D
bir arkadaşımda amerikan salatasından zehirlenmişti bende ciğerden rahatsız olur gibi olmuştum neyse ki bağışıklık sistemimi baya iyi güçlendirmişim :D bence taksim hamburger en başarılısı elemanları servisi , lezzetini bozmayan o civardaki bence tek yer bayadır gitmiyorum en son ne durumdalar bilmiyorum :D
vallaa her daım gıttıgım yer sımdıye kadar kotu bır seyıne rastlamadım