Teşekkürler :icon_tup:
Printable View
İlğinç okadar post gelmiş kimsede Smart tv dememiş fiyatları biraz pahalı olsa bile Samsung Smart Tv derim hadi hiç özelliği olmasa bile tasarımı için tapılıcak alet :D
Samsung D8000 - 46D8000 - LED TV - Televizyon | SAMSUNG
3D sinemada acayip baş ağrısı yapıyor.
Aynı durum evde de mevcut ise tercih ederken dikkat etmek gerekir.
3D şu an için bana yalan teknoloji gibi geliyor;
1- 3D yayın yapan kaç kanal var
2- 3D film almaya ya da indirmeye kalksan kaç tane var,
3- En kötüsü de izlerken yaptığı baş ağrısı ve başın dönüyormuş hissi vermesi.
O yüzden çok matah bir teknoloji değil benim için, o yüzden Panasonic 50GW30 Neo plazma modelini aldım, 127 ekran, çok memnunum, dahili HD uydu alıcısı mevcut, harici harddisk ile bazı formatlarda gıcıklık yapsada film izleyebiliyorum. Standart çözünürlükte ki yayınları diğer lcd ya da led tv lerden çok daha net gösteriyor, ayrıca gerçek siyah rengi sadece plazma paneller verir bunu da unutmayalım.
Ama illede 3d istiyorum diyorsan Panasonic 50VT30 tek geçilir, biraz tuzlu olabilir ama 10 numara cihazdır.
3D yi ilerisi için istiyorum oturup bütün gün 3d izlicek deilim :D
teknoloji gelişiyor yeni kanallar çıkıyor bunu tamamen ileriye yönelik olsun diye istedim yoksa yinede bu gelişmelere ayak uyduramayız.
İleriye dönük LG nin yeni gözlüksüz 3D televizyonu var henüz Türkiye'ye gelmedi diye biliyorum yurtdışı fiyatı 10.00TL falandı yani tam ileriye dönük bir teknoloji hatta işin dahada suyunu çıkarıyorsak Kavisli LED'lerde gelmeye başlayacak yavaş yavaş :D
Bugün sabahtan Panasonic TX-P42ST33E 3d neo plazma televizyonu aldım eve geldim kurulumunu yaptım gerçekten ii bir şeçim yapmışım.
üzerinde hd uydu alıcısı mevcut extradan takmaya gerek kalmıyor Hdd bağlayıp film seyredebiliyorsun, eterneti mevcut,ince bir kasaya sahip, güzel bir makina yapmışlar üzerindeki sensör ekranın yansımasını engelliyor.
ayrıca yardımlarınız ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, doğru bir tercih olmuş, iyi günlerde kullanın.
Nacizane tavsiyem ilk 200 saat renkleri kısık kullanın ve bir kanalda uzun süre sabit kalmayın, yani ekranda sabit görüntüler bir kaç saat boyunca sabit kalmasın. 200 saat geçtikten sonra kolay kolay bişey olmaz.
Teşekkür ederim saolun bu plazma işindede rodaj diye birşey varmış onuda az önce öğrendim :D
bir forum sitesinde arkadaşın biri şöyle bir şey paylaşmış.
tv yi 6-7 ay sonra açıcam kutusunda duruyor şimdilik.
3D gözlük olarak panasonic almak zorundamıyım bilgisi olan varmı?
Gorüntu modu: Normal
Kontrast: 30
Parlaklık:0
Renk: 30
Netlik: 1
Renk balansı: Normal
Renk remaster ayarı: Kapalı ( 50VT30'da var )
Canli renk : Kapalı (Melkor kardeşim açık demiş di ama Albani üstad'ın eski mesajlarını gözden geçirdiğimde kesinlikle kapalı olacak diyor)
Eco mod: Açık
P-nr: Kapalı
3D ayarları menüsü: Erişmek ( 50VT30'da var )
3D ayarı: Açık > Efekt: 0
Görüntü Sırası: Normal
Çapraz çizgi filtresi: Kapalı
3D Algılama: Açık(Gelişmiş)
Ekran görünümü : Açık
İLERİ AYARLAR
İntelligent Frame Creation : Kapali
3D yenileme hızı: Otomatik ( 50VT30'da var )
Film ritmi algilama; Açık ( VT30 da yok)
Çözünürlük iyileştirme: Maksimum
Yan panel: Yüksek
16:9 resim üstü tarama: Açık
Piksel degiştirici : Açık ( 50VT30'da var )