Başvuruyu nereye ve nasıl yapıyoruz acaba? Sanırım bu ehliyeti B olanlara uygulanmıyor?
Printable View
Geçen gün caddy ile çevrilsek bizde ceza yiyecektik demekki :)
Valla aracı hususi amaçla kullananlara patladı bu olay desenize :icon13:
Saçmalık..
B olanlarda alabılıyor
başvuru burda yazıyor boşa sürücü kurslarına para vermeyin direkt alacaklar
GAZİ ÜNİVERSİTESİ UBGÜP PROJESİ.
b alamıyor (25.02.2003) tarıhınden önce sigorta girişi yoksa
25.02.2003 TARİHİNDEN ÖNCE ALINMIŞ C, D, E SINIFI EHLİYETİN FOTOKOPİSİ
yada
C,D,E SINIFI SÜRÜCÜ BELGESİNDEN HERHANGİ BİRİSİNE SAHİP OLMAYANLAR İSE(B SINIFI EHLİYETİ OLANLAR), 25.02.2003 TARİHİNDEN ÖNCE SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINDAN ALINMIŞ, ÇALIŞTIĞI İŞYERİ, ÜNVANI VE SÜRELERİNİN BELİRTİLDİĞİ YAZI, VEYA TÜRÜ EN AZ T2 OLAN TİCARİ TAŞIT KULLANMA BELGESİNDEN EN AZ BİRİNİ İBRAZ ETMEK ZORUNDADIRLAR.
çamlıca gişelerde doblo ile çevirdiler beni 1-2 ay önce araç babamın adına ama hiçbir ceza yazmadılar.
Bununla ilgili dünya kadar mail sürekli.. Ve hepsinde de 2 hafta sonra yasa çıkıcak yılbaşı aybaşı çıkacak diye korkutucu cümleler var..
Gittik aldık ta.. Benim var mesela.. Aldıktan 3 ay sonra 5 kere hız cezasından ehliyeti 1 sene kaptırdım. Geri almaya gittiğimde psiko teknikten geçeceksin dediler. Önceden geçilmişi var diyip kartı gösterdim. Sayılmazmış o.. Belgeyi almaya gittiğim yere gidip bir daha sınava girdim..
Logitech direksiyonla Commodore 64 modeli bir araba oyunu oynadım. Yine verdiler aynı belgeden... Onunla da gittim ehliyeti aldım.
Saçma sapan bir hadise bence. İzmir'deyim. Tüm şirket elemanları aldı.. Hiçbir zaman hiçbir polis sormadığı gibi bir çoğunun o neymiş kafalamışlar sizi otobüslerden taksilerden okul servislerinden istiyoruz hehehuhu dediler.
benim ehliyet 2002 de alınmış.. boşa satmışız corsa van ı :o
belli tonajı geçen ticari amaçla kullanılan araçlara k belgesi alınması zorunlu