User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: köpek mamasi sorunsali .....

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

köpek mamasi sorunsali .....

arkadaslar 4 yasinda bir akbasım var 4 yildir bir fiil yaşına uygun EUKANUBA mama veriyorum. Her seferinde yarasin ogluma diye yediriyorum ama fiyatı gereginden fazla pahali gibi geliyor. Bir kac arkadasim BonaCibo diye yerli uretim bir mama oldugunu kalitesinin baya iyi oldugunu v.s soylediler ortalama %80 le iyi yorumlar aldim internette ki yorumlarda fena degil iyi olduğu soyleniyor.
    Köpek besleyen arkadaslar hangi markaları kullaniyorsunuz. BonaCibo hakkinda bilgisi tecrubesi olan var mi??
    edit: Tester mamalari varmis pazartesi firma ile konusup istemeyi düşünüyorum.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    4yasindaysa farketmez gelisim bitmis.Temel besinleri alsin yeterli XX marka bile alsan hic sorun degil.Onemli olan ilk 2yil(gelişim süreci)
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Unutmadan sadece energy optımızed vs bunlara dıkkat et yeter.Gıdıpte enerjık olmayan hımbıl kopege fazla besın deposu yapmaya gerek yok..Ihtıyacı yok cunku.Habıre ekleme yapıyorum birde ADULT olmasına tabi..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4yasindaysa farketmez gelisim bitmis.Temel besinleri alsin yeterli XX marka bile alsan hic sorun degil.Onemli olan ilk 2yil(gelişim süreci)
    isin asli bundan sonraki kas ve iskelet sağlığı tüy durumu ağız diş sağlığı yine ihtiyaçlarını karşılayan bir mama vermek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hareketli bir köpek adult mama veriyorum zaten

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ark Bulldog verdi 2 yasına kadar mama sonra istediğini ver

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ucuz mama çok iğrenç seylerden yapılıyor.Ben ogluma asla yedirmem o mamayı... Sizde yedirmeyin bence seçim size kalmış.. 130-150 tl lik mamalar orta halli mamalardır , 50-100 tl lik mamalar inanın çöp tür.Hem ucuz mamaların arkasına bakın atıyorum benim kopegim için 700gr yazıyor günlük ucuz mama da ama pahalı mama da 400-450gr yazıyor yani aslında yine karlısınız.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ucuz mamaların içinde en guzelı royale gourmet
    bonacibo goody filan hıkaye

İlker G.

burakN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    royal canin tavsiye edebilirim Alman Kurduma yıllardır o mamayı veriyorum ve herhangi bir sıkıntısını görmedim. onun haricinde değişik mamalar verdiğimde hayvan ishal oluyor o yüzden değiştirmedim denemek isterseniz bi göz atın derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı r0xone/JDM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    royal canin tavsiye edebilirim Alman Kurduma yıllardır o mamayı veriyorum ve herhangi bir sıkıntısını görmedim. onun haricinde değişik mamalar verdiğimde hayvan ishal oluyor o yüzden değiştirmedim denemek isterseniz bi göz atın derim.
    mama degısımı yapılırken genelde eskı mama %30~50 geldiği zaman degıstırılmek ıstenen mama karıstırlarak verılır adaptasyn sorunu olmasın ve alıssın dıye

kangal için(akbas karabas vsvs) aslında en guzel yemek yal. ötesi yok
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karıştırarak verdim mamayı ama ishal oluyor. Bazen et veriyorum onla bile oluyor hayvan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    karıştırarak verdim mamayı ama ishal oluyor. Bazen et veriyorum onla bile oluyor hayvan
    ıc hastalık vs olmasın ? gercı yıllardır ıbarenıze dayanaraktan ıllakı veterıner kontrolu vardır dıye dusunuyorum ama :S bızımkıler valla kuru mama yıyolar arada konservede verıyorum..ev yemek artıgıda gıttıgı oluyo (yemek suyuna banılmıs ekmek,makarna ) bunun harıcı vermem ztn pek bişey..bazende buyuk dana kemıgı suda haslayıp verıyorum suyuyla bırlıkte yemeklerının ustune dokuyorum kemıklede oynuyolar yıyemıyolar buyukbas hayvan kemıgı oldugu ve ayagı oldugu ıcın maşallahları var
    - K -

________
    Dr.Ecu

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evde artan yemeği ver arada da papara yap bide herhangi marka mama bulundur yemek artmazsa onu yesin
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıc hastalık vs olmasın ? gercı yıllardır ıbarenıze dayanaraktan ıllakı veterıner kontrolu vardır dıye dusunuyorum ama :S bızımkıler valla kuru mama yıyolar arada konservede verıyorum..ev yemek artıgıda gıttıgı oluyo (yemek suyuna banılmıs ekmek,makarna ) bunun harıcı vermem ztn pek bişey..bazende buyuk dana kemıgı suda haslayıp verıyorum suyuyla bırlıkte yemeklerının ustune dokuyorum kemıklede oynuyolar yıyemıyolar buyukbas hayvan kemıgı oldugu ve ayagı oldugu ıcın maşallahları var
    valla ankara üniversitesi veterine fakültesinde düzenli kontrolü var personeli olduğum içinde iyi ilgileniyorlar. Biraz farklı benim köpek herşeyi yiyor meyve sebze ev yemekleri tatlılar arada bira falanda içiyor yani evde içersek geliyor istiyor onun haricinde kereviz dolma lahana kıvırcık ne bulursa artık kuruyemiş bile yiyor hayvan onlar dokunmuyor ama mama değişimi ve et dokunuyor hayvana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla ankara üniversitesi veterine fakültesinde düzenli kontrolü var personeli olduğum içinde iyi ilgileniyorlar. Biraz farklı benim köpek herşeyi yiyor meyve sebze ev yemekleri tatlılar arada bira falanda içiyor yani evde içersek geliyor istiyor onun haricinde kereviz dolma lahana kıvırcık ne bulursa artık kuruyemiş bile yiyor hayvan onlar dokunmuyor ama mama değişimi ve et dokunuyor hayvana
    enteresanmış
    - K -

________
    Dr.Ecu

evolander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mama degısımı yapılırken genelde eskı mama %30~50 geldiği zaman degıstırılmek ıstenen mama karıstırlarak verılır adaptasyn sorunu olmasın ve alıssın dıye

kangal için(akbas karabas vsvs) aslında en guzel yemek yal. ötesi yok
    kesinlikle ötesi yok en kralı yal...

bende 6 yaşında staffordshire var et , ekmek ve yemek ten başka bişey yediremedim
    hazır mamayı sadece kokluyor
    önceki hayatında sokak köpegi oldugunu düşünmüyo degilim
    /// Swap 30

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bişi dicem köpek hiç bakmadımda bizim burda boş bi yer var köpek var 3 4 tane içerde cinsleri ney bilmem adamlar ara sıra gelıyor depoya bakıyor gıdıyor mama verıyorlarmı bılmıyorum.bende evde yemek artıyor falan pılav olsun tavuk cıger verıyorum kopeklere sonra bakıyorum poset ucmus dıyorum herhalde begendıler yedıler posette uctu.ınsallah yanlış bişi yapmıyorumdur tavuk neysede pilavıda yediler

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bız proplan ın somon lusunu werıyoduk bayıla bayıla yıyodu... hatta otelde baska bır kopegımız wardı orta hallı mamaları yemıyodu gene proplan werdık onada bayıla bayıla yemeye basladı.

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bişi dicem köpek hiç bakmadımda bizim burda boş bi yer var köpek var 3 4 tane içerde cinsleri ney bilmem adamlar ara sıra gelıyor depoya bakıyor gıdıyor mama verıyorlarmı bılmıyorum.bende evde yemek artıyor falan pılav olsun tavuk cıger verıyorum kopeklere sonra bakıyorum poset ucmus dıyorum herhalde begendıler yedıler posette uctu.ınsallah yanlış bişi yapmıyorumdur tavuk neysede pilavıda yediler
    haslanmıs tawuk werıyosanız kucuk kemıklerını wermeyın bogazına batar. sureklıde tawuk wermeyın haywan mıdede parazıt urettırıyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)