Anadolu yakası metrelik kebap yıyeceksenız Adanalı Şenol Kolcuoglu tek gecerim arayıp ayırtabilirm yer yada fasılda olsun kebabında hasını yıyelim dersenız ocakbaşı oda maltepede.temiz yerdir.kebap organizasyonuna varım hertürlü :)
Printable View
Anadolu yakası metrelik kebap yıyeceksenız Adanalı Şenol Kolcuoglu tek gecerim arayıp ayırtabilirm yer yada fasılda olsun kebabında hasını yıyelim dersenız ocakbaşı oda maltepede.temiz yerdir.kebap organizasyonuna varım hertürlü :)
Son dakika haberimiz olmasında Dönerci Ali usta işine dönmesin geliriz hertürlü toplarız roll cemaatini aslında güzel film olsaydı beraber giderdik Nefes e gitmiştik baya kalabalık çıkıştada herkes ertesi gün için tecil yakıcağını söyledi ama sabah gaz geçince tecil candır oldu hahaha
Olm Gaymisiniz erkek erkege sinema falan :)
ne zaman gidiyoruz :D canım çekti
Techturkey ekibi olarak Nefes'e gittik moruk romantik film değil :)
samet bu yakada sen organize edicekdn unutmadn dimi :D
kolcuoglunun otoparkı basık araçlar için uygun değil :D + yağmur çamur araçların park edildiği yer toprak, valeyede verilmiceğine göre yuksek araçlarla gidin :)
Biz ali ustaya gittik hakan abiyle donerimizi yedik valla, satis matis yok bizde.
gecen pilav dendi biz gittik yoktu kımse telden konuya girdim bugun olmadı fılan denmıs son dakıka
ohaaaa kebaba bak :D
Adanalı Şenol Kolcuoglunu öneririm cok lezzetlı cok guzel menuleri..
of nasılda canım çekti :D
havaların soğuğu kırılsada
mangal organizasyonu yapalım şoyle 4-5 tane dev mangal tutrurup etleri üstüne atmanın keyfi bambaşka :D
Yiyelımmm :D:D
sizin yüzünüzden yemek yedim. bu aksam sadece meyveyle kapatıcaktım günü güyya. rejim spec.
Ataşehir hasan kolcuoğlu tavsiyemdir.Kesinlikle lezzete 1numaradır.