User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Raporlu araç alımında kdv

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim, büyük bir soru işaretini aydınlattınız, peki siz alırken nasıl hesaplandı, bilginiz var mı (bilgisayarla ilgili) ?

yani 64.000tl'lik jetta tdi highline' için nasıl hesap yapmalıyım ?
    ben almadım, hakkımızı sonra kullanacağız. bildiğiniz gibi 1 adet hak ve 5 senelik süreç var. adana aykan bayi arayın. deniz hanıma ulaşın yardımcı olur.

hadi onu geçtikte ellerinde jetta tdi yokki highline olsun
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben almadım, hakkımızı sonra kullanacağız. bildiğiniz gibi 1 adet hak ve 5 senelik süreç var. adana aykan bayi arayın. deniz hanıma ulaşın yardımcı olur.

hadi onu geçtikte ellerinde jetta tdi yokki highline olsun
    Hazır araç almayacagım zaten olması benim icin bir şey ifade etmiyor, istedigim özel donanımlar var ekletecegim,özel sipariş olacak muhtemelen.. Tr'de nereden iyi fiyat alırsam oradan alacagım, Aykan'a uğrayacagım yakın zamanda zaten birebir görüşecegim.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hazır araç almayacagım zaten olması benim icin bir şey ifade etmiyor, istedigim özel donanımlar var ekletecegim,özel sipariş olacak muhtemelen.. Tr'de nereden iyi fiyat alırsam oradan alacagım, Aykan'a uğrayacagım yakın zamanda zaten birebir görüşecegim.
    inanmicaksınız bütün bayileri aradım tek tek en ucuz fiyatı aykan verdi polo bm için. order dedikleri üretilmemiş araçlar bile ayrılmış durumdaydı en son. deniz hanım yardımcı olur. selamımı söyleyin adım emrah.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inanmicaksınız bütün bayileri aradım tek tek en ucuz fiyatı aykan verdi polo bm için. order dedikleri üretilmemiş araçlar bile ayrılmış durumdaydı en son. deniz hanım yardımcı olur. selamımı söyleyin adım emrah.
    Valla benzer güzelligi bana da yaparlarsa çok memnun olurum, selamınız söylerim Emrah bey,sagolun ilginiz için

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arkadasm babaannesinin uzerine aldi focus c max aldilar 42.800 e 60000 gbi bir rakama gelen arabayi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrahERKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arkadasm babaannesinin uzerine aldi focus c max aldilar 42.800 e 60000 gbi bir rakama gelen arabayi
    Net rakamlar mı, emin misiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Net rakamlar mı, emin misiniz ?
    bu fiyatlara gelecek yaklaşık
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sol bacağından özürlü dayıma 2012 civic sipariş verdik 36 binlaraya geliyo,beyaz sanruflu mayıs 14 teslim

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H.CNGZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karar bozulmuş arkadaşlar kdv iadesi hikaye. O kadar çok engelli aracı varki, ama bu araçların çoğunu engelli yakınları kullanıyor. Bu nedenle karar bozulmuştur. Eğer özel tertibatlı bir araç söz konusuysa, yani engellilerin kullanımına müsait bir araçsa bu halde karar hukuka aykırıdır.
    %90 ve üzeri engele sahip oluğ 3. dereceye kadar yakınlarının kullanabildikleri araçlar için kdv muhafiyeti uygulanmadı, karar bozulmadan önce de bu böyleydi. Kdv muafiyeti araçlarını kendileri kullanabilecek durumda olan , engellerine uygun hareket ettirici özel tertibata sahip H sınıfı sürücü belgesiyle kullanılabilen araçlar için uygulandı. Bu konumdaki araçları da engel durumu aynı tertibatı kullanmaya müsait H sınıfı sürücü belgesine sahp engellilerden başkası kullanamıyor. Bunlara göre varsayımınız yanlış oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahkeme kararıyla ödediğiniz KDV'yi geri alabilseniz bile yargı süreci en az 2 yıl (1 yıl yerel vergi mahkemesi 1 yılda üst mahkeme) sürer. Büyük şehirlerde bu süre 3 yıl ve üzeri şeklinde daha da uzar. Hesabınızı ona göre yapın.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    %90 ve üzeri engele sahip oluğ 3. dereceye kadar yakınlarının kullanabildikleri araçlar için kdv muhafiyeti uygulanmadı, karar bozulmadan önce de bu böyleydi. Kdv muafiyeti araçlarını kendileri kullanabilecek durumda olan , engellerine uygun hareket ettirici özel tertibata sahip H sınıfı sürücü belgesiyle kullanılabilen araçlar için uygulandı. Bu konumdaki araçları da engel durumu aynı tertibatı kullanmaya müsait H sınıfı sürücü belgesine sahp engellilerden başkası kullanamıyor. Bunlara göre varsayımınız yanlış oluyor.
    Bu karar bozulmasaydı kanımca tüm engelliler dava yoluna gidecekti, şöyle ki engelliler biz sitesine bakarsanız %40 engelli olanlar bile dava açmış. Yani bu karar uygulansaydı ilgili ilgisiz herkes dava açacaktı yargı gereksiz yük altına girecekti. Bence yargı böyle bir önlem aldı, ancak dediğim gibi özel tertibatlı araç kullanan engelliler için bu karar hukuka aykırıdır, haklarını aramaları gerekir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)