bu konuyu geçmişte ben açmıştım. o zamanlar izmirli arkadaşlara bile ceza çıkmıştı. ömrümde hiç istanbula gitmedim benim aracımda nasıl ispark cezası olur diyorlardı :D takmayın kafaya.
Printable View
bu konuyu geçmişte ben açmıştım. o zamanlar izmirli arkadaşlara bile ceza çıkmıştı. ömrümde hiç istanbula gitmedim benim aracımda nasıl ispark cezası olur diyorlardı :D takmayın kafaya.
ben bugun telefonla konuştum
kız arkadaşıma yeni aldığımz aracın plakasına eski tarihli cezalar vardı
telefondaki arkadaş bu plakanın onceden kullanılmış olduğunu soyledi o yüzden kgs ve ogs borclarını kontrol etmemide tavsiye etti
ruhsat fotokopisi ile dilekçe verin silelim dediler cezaları :)
buna faiz geliyormu arkadaşlar :) 13tl de bende cıktı sadece 3 tl sini biliyorum diğeri nereden geldi bilmiyorm
arabayı istanbuldan aldım plakayıda değiştirmedim 7 tl borç gözüküyo 2009
Satış engellemiyor. 2010'da sattıgım araçta 182 TL Ceza cıktı :D ayıp olmasın diye ödedim. Herhangi bir engel taşımıyor. Hatta ödedim. Satışı yaptıgım gun 3 TL'lik ceza yemişim :D
var 10 tl:)
girdiğim her plakada var bu ne saçmalık ispat etsin alsın parasını
benimde 7 tl çıktı =( geçen fenerbahçede koymuştum arabayı bekledim görevli gelmedi bende gittim sonra geldigimde süre aşımı fişi gördüm herhalde ondan gelmiş 7 tl
14tl çıktı, bu cezayı ödemek zorundamıyız herhangi bir sıkıntı çıkartırmı?
cezai bir yaptırmı yok diye biliyorum..
yanlış bilmiyorsam isparkın yazdığı cezayla ekmek fırının yazdığı cezanın kanun karşısındaki hükmü aynı.İspark özel kuruluş çünkü devlet kurumu değil benimde 10 küsür tl vardı alabiliyorlarsa alsınlar yeni nesil değnekçiler
2010 trafik çıkışlı arabaya 2009'dan ceza çıkartan ispark! Was machst du ** Montag ?