yaş 20 filan olmuş olsaydı ve şu anki aklım olsa vallahi 1 dakika durmam ya bu nedir arkadaş ! Burda ki type-r megane rs parasına gtr'a biniyon orda :mad:
Printable View
:hahaha::hahaha: Hadi Allah rahatlık versin kardeşim
Bence kafadan bi srt10 koy garaja kafan rahat etsin:)
R34 hayallerimdeki araba
1 sene bekleyip süperspor alabiliyorsan r35 r8 gibi vs .. ki r35 tercihim ikisi arasından .. arabasızda kalamam diyorsan ufak tefek bişey al 3-5 kuruşluk bişey .. 1 sene sabret , ayağını yerden kessin hesabı otomatik al hatta , 1 sene sonra yengeye ver istediğini al ..
Nissan Skyline GT-R 1993, 3 500 km, kr 259 000,- - yalnız bu çok iyimiş yahu r34 gt-t'ye verene kadar bunu almak daha iyi sanki :D:D
supra al supra.. sonra nsx al :D
Birak suprayi muprayi;
Orasi ANKARA degil, ÖNCE EHLİYET AL EHLİYET!!!!!
Elin memleketi buraya benzemez, adami ne ederler bildin mi????
Turkiyede zahmet edip almadigin ehliyeti norwecte NAH alirsin dicem ama demiyorum, anlatamadim bunca zaman....
Once ehliyet; sonra Beyaz R34, sonra gemiye yukleyip tatile geliyorsun, tatil köyünde 15gun kal disari cikmayin, arabaya ben bizzat tecawuz ederim ;)
Beni al yanına. Toprak olur taş olurum yanında yoldaş olurum istersen gardaş olurum merak etme sen. Gel sen beni al yanına beni :byebye:
Şahsi fikrim burda amaç zevk almaksa ilk etapta Türkiye'de bulamayacağın binemeyeceğin bi araç alıp tadını çıkarmak. En azından Türkiyede yok burda biniyorum diğerlerine nasıl olsa binerim denilir.
Yarım saate hazırım bavulumla beraber.
Kardeşim Allah yolunu açık etsin herşey gönlünce olsun ama sen boşver arabayı önce g.tüne don al çok soğuk memleket orası:D:D Sonra da Reşat abinin dediklerini yap :D:D
göç etmek için doğdular ya göç edecekler yada ölecekler Korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar. :D
şaka bi yana NSX le başla derim ben
ne güzel bir topic olmuş :)
supra tercih edilebilir...
Testarossa çok iyi duruyor
oralar soğuk olur antifirize dikkat!
kırmızı antıfırız olsun aman dıkkat