Bir kaç aydır iyi sardı. Sitede oynayan arkadaşlar varmı?
Bir kaç aydır iyi sardı. Sitede oynayan arkadaşlar varmı?
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
ben oynuyorum hatta birazdan giricem. nickim homesick
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
vh lar çok fazla bu sıralar , keyif kaçırıyorlar en kısa zamanda edinmem lazım.. Ben 24:30 gibi girerim oyuna.. Kış ***** roll gecelerinin eksikliğini pc başında gideririz..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Şu an dışardayım , boş trafik te gtech ile birkaç ölçüm yapıp eve geçicem.. Gece yarım gibi oyunda olurum..
bayisiyim
dijitalbayi.com
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ya indirmesi falan basit ben biraz teknoloji özürlüyümdür öyle patch falan yok kendi sitesinde 25 dakikada indiriyorsun.Grafikler idare eder silahlar iyi.Lag yoksa sarıyor.
aynen mesela ben yüzbaşıyım aug-aksopmod l11 criss gibi silahları puanla ve rütbem ile alabiliyorum.(epey kasmak gerek) ve bu silahlar oyunun en iyilerinden.mesela en baştta k-2 aldın onda 5 vuruşta indiriyorsan bunda 2 vuruşta iniyor gibi.
Oyun çok zevkli , son 1 aydır Wall Hack aşırı çoğaldı, 6 ayda kasarak yaptığım çarı 1 haftalık velet manyak ediyo... Bağzen zivanadan çıkıyom , 350 liraha full dordurcam elemanı salıcam çayıra... NG yükleme işini arkadaşıma yaptırıyodum , bundan sonra senin siteden yaparız...
Bu arada stock RS e ESP iptali ve çıtırdan yazılım için bir ara görüşmemiz lazım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)