Cidden boyun bölgesinde sorun olurmu asker'de,iş hayatında vs.
Printable View
Valla ben daha askere gitmedim bilmiyorum. Çalıştığım ortam dan dolayı kimse takmıyor dövmelerimi ama ilk kez tanıştığın insanlar böyle ilk anda yadırgaya biliyor karşındakine bağlı...
Ama dediğim gibi tamamen sana kalan bişey. Dedim ya kulağımın arkasına tavşan yaptırıcam ben
ben boluk komutanıyım.
askerlerı teslım alırız,kontrol ederiz.isterse çükünde dovme olsun, onemlı degıl. hepsı not edılır ama ;)
+ oda hapsine girerken keza bunlara bakılır tek tek.(ıcerıdeyken darp ızı aldı mı vs dıye kontrol etmek ıcın.)
askerlık esnasında faça*dovme vs yaparsan-yaptırırsan ceza alırsın ;)
askerlık oncesı-sonrası bızı ılgılendırmez.
bu konuda ıcın rahat olsun.
benım de kollarımda var. gereklı cezayı da aldım seneler once.(gecıcılerden bıle.) suan ıcım rahat :) bır sucun, bır cezası olur ılla askerde yaptırcam dıyorsan da yaptırıp cekersın cezasını bıkac gün. he adam psıkopatsa dısıplın sucu degıl devlet malına zarardan gomer, o zaman safakın 4 hanelı olabılır :)
lıse yıllarındayken bılegıme yaptırmıstım tam takıldıgım zamanlar..japon harfler ıle kadın sex ve para yazıyordu gecıcı olarak arada gıdıp yenıletıyordum..bı arada hala beraber oldugm kız arkdsmn ısmını yazdımıstım dgumgununde jest olsun dıe ;) bu aralar bende yaptırmak ıstıyorum konuyu da merakla takıp edıyorm..
ne zaman gıdıyorsun askere?
neyı tartısıyoruz o halde :)
yaptır 2012'de :rolleyes:
bana kalsa hemen yaptırıcam da tereddütte kaldığım konular var işte başta askerlik :cool:
bunun az büyüğü siyah renk olarak.
http://ressim.net/8/out.php/i5351374_subaru.gif-k
Hiçbirşey olmuyor askerde.. :) Benim sol kolumun dirseğinde var iç kısmında.. Yazın kısa kollu giyerken bütün komutanlar bakıyor sadece :) Ara sıra soruyolardı işte bu ne falan diye :) Herhangi bi sıkıntısını sorununu yaşamadım :)
Tabur iştimalarda falan da yaz günlerinde arkada duruyodum oluyo bitiyodu :D
Kime sorduysam sıkıntı yaşamazsın diyor :D
Olmaz olmaz bana denk gelir valla tırsmıyoda değilim hani :D:D
ne gelebılır basına? :rolleyes:
ıcın rahat etmesı ıcın gıttıgın gıbı gosterırsın, buramda dovmem var dıye ;)
bir anlam ifade etmeyecek ama, hayatımda yaptıgım ve en pisman oldugum seylerden birisi dovmelerimdir.
artık dovme olmaması moda oldu:))
lazer teknolojisi ile hem paran hem de canın yana yana sildiriyorsun.. ve tamamen gecmiyor, cok renklisi ise:(