Sevdiğin bi şarkı sözü yazdırabilirsin benim kız arkadaşımda le vent nuos portera gibisinden fransızca bi şarkı sözü yazıyo anlamı rüzgar bizi sürükleyecek ona uygun yapraklar rüzgar efekti filan var baya hoş
Printable View
Sevdiğin bi şarkı sözü yazdırabilirsin benim kız arkadaşımda le vent nuos portera gibisinden fransızca bi şarkı sözü yazıyo anlamı rüzgar bizi sürükleyecek ona uygun yapraklar rüzgar efekti filan var baya hoş
Eğerki birgün yaptırmayı düşünürsem;
http://b1112.hizliresim.com/s/v/1dr7q.jpg
-Öncelikle ileride acaba sildirirmiyim diorsan tamamiyle siyah bir dövme seç bir arkadaşın dediği gibi renkliler tamamen silinmiyor. Tabii silmek için yaptırıcaksan hiç kalkışma o da ayrı
-Çok fazla görmeyeceğin bir yeri seç genelde dövmelerini sildirmek isteyenlerin %80 ' i sıkıldığından sildirir. Örnek olarak şuanda beğendiğin kuru kafa resmini veya mitolojik sembolü 55'inde beğenmeyip bunu ne kafayla yaptırdım diyebilirsin dikkat et...
- Yukarıda yazdığımı dikkate alıcaksan eğer tavsiyem genelde tribal , İsim vs. , atatürk imzası , senin hayatında çok önemli yer kaplayan sayı , tasvir , sembol vs. gibi birşeyleri seçmen....
- Yaptırdığın yerin referanslarını iyi bilmen hijyen konusunda kesinlikle taviz vermemen (adamlar sana ne derse desin) bunada bir örnek beni öldürsen gaziantepde yaptırmam dövmemi alanyada yaptırdım bu yüzden tatili bekledim.. Gaziantepde gözümün önünde bildiğin pilot kalem mürekkebi kullanmaya kalkanlar oldu dövmeden çıktım şükretsin...
- Dövmem 1 adet bu bir hastalık devam etmek istiyorum ama şehrim yaşayışım çevrem buna çok müsade etmiyor bunlarıda yaptırmadan önce iyi düşün daha yeni yeni çarşıda rahat dolaşabiliorum 2 senedir...
- Askerde iyimi kötümü bilmiyorum ama , hakkariye taburun lav emri çıktı kaydırma birlik seçildik izmir / bergamadan herkesi SORUNLULAR hariç götürüceklerdi , seçmelerde sağlık kontorlünde beni jiletcilerle bir tuttular psikolojik sorunlu yazıp izmirde bıraktılar doğuya göndermediler tabiiki bu bilerek yapılan birşey deil neredeyse milyonda birlik bir şans orda askerlik yapan çok dövmeli biliorum benim fikrim benim yazıcısı ve postası olduğum yüzbaşı bilerek göndermedi dövme bahane oldu onun için taburda ekrana bakarak neredeyse konuşma hızında klavye kullanan tek kişiydim galiba ondan......(tabii orda nie gitmedim diyemiyosun yüzbaşıda ben göndermedim bilerek demiyor)
- Annem dini konuda bana kendine acı verilmesine izin verdiğin için O AN günahkarsın dedi sadece yapıldığı anda ama... ona en sağlam hocadan çok güvenirim , ayrıca nihat hatipoğlunun bizzat geçen sene ramazanda aynı şeyi dediğini gördüm abdest vs. alakası yok dedi ki bunu zaten bir arkadaşta yazmış....
Yardımcı olabildiysem ne mutlu benim dövmemden fikir vermesi açısından birkaç foto ekliyorum... Çok net yakından deil eski pcde kaldı fotolarım elimde olanlardan eklim belki bi fikir çıkar sana, ben çok zayıfım kollarımda okadarda güzel durmuyor ama ben seviyorum ,tasarım düşünce bana ait Corel ve Photoshop az çok bilirim kendim yaptım en güzel özelliği ilk bakışta hatta dikkatli bakmadıkca içinde ATA yazdığını hiçkimsenin farkedemeyip komple tribal sanması ;) benimde istediğim buydu ... Anlamı Tribal hoş bir (bana göre hoş) tema ve içinde ATAKAN olan ismimin kısalmış hali ATA yazıyor o da tribal yazı ile.... Güzel 4 sene oldu hiç sıkılmadım sıkılmam çünkü kendi ismim + atatürkçülüğüm vs. vs. sıkılmayacağımada eminim... Uzun oldu ama bu işler basit deildir dikkatli ol senin için hayırlısı olsun....
http://b1112.hizliresim.com/s/w/1duq0.jpg
Kalıcı Dövme Hastalıktır Vücudumda Toplam 5 Adet Kalıcı Dövme var :)
ankarada bildiğiniz önerebileceğiniz dövmeci varmı arkadaşlar daha doğrusu ankaralılar:)
Anlattıkların için çok teşekkürler abi aşağı yukarı kilomuz fiziğimiz aynı ne yaptırsam diye düşünüyorum sırıtmıcak şekilde 3 aşağı 5 yukarı kafamda birşeyler oluştu bakalım ama hala yaratıcı birşey bulmuş degilim düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum yakın çevrem yok askerde sıkıntı olur cart curt deyip caydırmaya calısıyor filan ne yapıcam bilemiyorum.
bir sorum var;
dövme yapıldıkan sonra body e gidip vücudu geliştirdik diyelim şekilde bozulma olur mu? yada sporu bıraktık kollar incelmeye başladı ?
bu arada bende bir dövme düşünüyorum...tema şöyle olucak...
bir yılan ziraat bankası bankında otuyor üstünde jilet teller var ağzında bir kırmızı gül bakışları mağrur ama gururlu...altındada italyanca "ayık ol" yazıcak...
bu ne la demeyin açıklayım... yılan cok karizmatik ondan seçildi, bank yalnızlığı simgeliyor, jilet teller hayatındaki sıkıntılar, gül aşka olan inancı, bakışlar ise yaşanmışlıkları...
Jilet tellerin üzerindemi oturuyor yoksa teller mi yılanın üzerinde ona göre kara kalem kompozisyon çalışcam :D
birde emekli gömleği giydirip cebinede uzun samsun koyıyımmı :D
Tünay abi burası ciddi bir müessese lütfen :D
Silme işlemi nasıl oluyor bilgi verirmisiniz ?
ben 2 yıl dusundum arastırdım buldum sindirdim yaptırdım :D
http://b1112.hizliresim.com/s/w/1dyj8.jpg
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur nasıl özgür abi :D:D
Dövmen güzel abi yaratıcıymış..
edit:şaka bir yana şu söze suan cok takılmıs durumdayım abi :D
Başlayan herşey biter.
Sevmek, inanmak demektir.
Neye inanırsan birgün mutlaka onu yasarsın.
Bu tarz cümleler güzel gibi ama ileride sıkıcak sanki :D
ben buna hasta oldum bi bak derim
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...41814732_n.jpg