Emeği geçem herkese özelliklede CVK Okan a teşekkürler. Aç doyurdular saolsunlar. Geç gelebilsem de geldim.
Printable View
Emeği geçem herkese özelliklede CVK Okan a teşekkürler. Aç doyurdular saolsunlar. Geç gelebilsem de geldim.
fotoğraf yokmu ? :D yada video ? :D
Edit: face de gördüm :)
evet normal bastık. 3korna gaza bas tamamdır breki mreki yok :D
gerçekten fena gidiyor. seni geçebilcek kpro yok ben sana söyliyim. top speed yapamadık ama fena gidiyor bu trophy. korkmadan dene yani ki belli olmaz geçilirim belki diyordun. korkma demiştim. bak geçilmedin.
evet yapmadan sıkısıyla dene. yazılım sonrası plakanı okumak için dürbün gerekebilir:D ciddi hızlı aracın.
Yigit ama allah aşkına trafikte yavaş git Maslaktan önce TEM de arkadan uçarak bişey gelio dedim aynadan gördüm. Yanımdan bi geçti anaa YigiT uçuo. Dibim düştü. Abi o trafikte öyle gidilir mi? Yapma allah aşkına.
Olm adam denesin ondan sonra yorum yapın. Şimdi gene forum savaşı çıkacak. Dou nun GNS ile kesin denemesi gerek. Kafa burun giderler. Ben çok beğendim ama.
Breki mreki yokta ben maşallah 2 kişi geziyorum. Yiğitin ikiz kardeşi olsa yanında yine benden hafifler. Adam iki kanat yedi doydu senin gibi kanat ekmek tavuk ekmek ekmek içi ekmek yemedi. :D
Buluşma çok iyi oldu
Mangal olayı en hoşuma giden kısım oldu
Buluşma falan bilmem. Trophy'yi fenerde gördüm çok güzel duruyordu. Maşallah :D