Ayışığı-Mutluhan farkedermi arkadaşlar?
servis vs hangisi daha iyi
Printable View
Ayışığı-Mutluhan farkedermi arkadaşlar?
servis vs hangisi daha iyi
honda da servis sorunun olmas ama marka ve imaj dersen mutluhan
mutluhan kesinlikle tavsiye etmiyorum servis olarak başıma gelenleri burda yazmıım ayıp olur...
Renkte kararsızım..
Siyah_? Beyaz_?
beyaz + mugen + siyah angel xenon siyah jant vs..
yada hardal rengi gibi bi rengi var kahve+sarı arası bi renk e60 M5 lerde varya güneşte çok acayip duruyo o rengide düşün derim.
siyahı bayağı var bu gün taksisini gördüm yeni civic bi acayip duruyo ya :)
Bahsettiğin rengi biliyorum ferhat güzel ama o rengi düşünmem
Gönlüm siyahtan yana ama beyazda fena duruo ya:)
valla temiz bakıcaksan siyah al ama ilgi gerekiyo siyahta..temizken cilalıykende çok güzel duruyo...
aç bi anket siyah & beyaz diye oy çoğunluğna göre al :D
mevcut bütçelerde o sınıf arasında fiyat/performans/kalite bakımından en manıklı aracı Seat Leon 1.6 Stylince olarak görüyorum...:icon_tup:
Seat bayiinde satış temsilcisi olarak staj yapmamında bunda büyük etkisi var ama leon test sürüşü yaptıktan sonra, gidip civic siparişlerini iptal eden müşterilemizde oldu...;)
Leon güzel tercih olabilirdi aslında,her günüm leon üzerinde geçiyor biliyorum nasıl bir araç olduğunu ama piyasası çok kötü leonların.Yarın öbür gün satmaya kalksa leon para etmicek.1ay önce 2006 Leon satmak istedik,seat sağolsun fiyatları bir indirdi 2.el'i direk öldürdü.
Civic-Leon arasında tercihim civic'ten yana olurdu,iç mekan olarak çok daha üstün bence,+leon'da hala 8v motorlar kullanılıyor.
Beyaz al bence söyle en mugeninden :D
http://www.zcars.com.au/userimages/u...1175231220.jpg
insanın aklını çelio ya:D
Bence de beyaz,yeni civic'e çok yakışıyor.
eskiden Seat'lar Türkiye piyasasında marka bilinilirliği bakımından çok gerilerdeydi, ama son yıllarda hem vw grubunun Seat üzerindeki atakları hemde doğuşun seata verdii önemin artmasıyla Seat bambaşka bir kimliğe büründü...
eskiden olduğu gibi ikinciel sorunlarıda kalktı, daha da ii olucağına eminim...
zaten satmak isteyen kullanıcının aracı DOD tarafından değerinde alınıyor...
şuanki kampanya bakımından ikinci elde kısa süreli bi sorun yaşandığı doğru maalesef ama aşılacaktır...
8v motor olayına gelirsek bende kılım o olaya, 16v motor koysalar golf satışları kafadan yarıyarıya düşücektir...
ama o kadar başarısız bi motor olsa AUDİ'de aynı motoru bu kadar süredir kullanmazdı herhalde....:beuj:
neyse karar civic'se şimdiden hayırlısı olsun...:icon_tup:
Su an bir otomobil alacak olsam tek tercihim beyaz olurdu :)
çok fena kararsızım beyaz çok güzel duruo ama siyah çok seviyorum
heheh aklını çelmek gibi olmasın :p
http://i220.photobucket.com/albums/d...ay/video26.jpg