abi walla şöle stock 206gti f7r fln gibi emsalim araçları görmek istiyodum yazanlar ciddi araçlar:D konu daha yeni gerçi gelir stock bişiler:D
Printable View
stok crx aracım var.. denemek isterim yer ve zamanı belli olduğunda kesin bir görüşme yapalım tekrar..
stok olanları seni gecemez zaten.
ama biri seni mutlaka geçsin:D
tel no için pm attım hocam fazla kalabalık olmaması için tel den görüşmek en sağlıklısı
yok be abi belli olmaz deler geçerler walla:D eğlenelim gazlayalımda:D izlemeye bi dünya yol yapıyoz bari bizde denemiş olalım die açtm konuyu:D
maksat muhabbet olsun.. :D arabalar bahane.. :D
video çekme ya :) sonra chip vs. var diyolar :D
Kemal 5. Vites Kesici Videosu istiyorum :)
walla kim ne diyo artık umrumda değil 100kere söledim isteyen gelsn baktırsın diye:D
moruk kadranda sıkıntım var o yüzden kadran videosu çekemiyorum.sadece devir saatini çekebilirim ama:D
ben kavacıkdaydım onurcan(crx) mesaj attı ataşehirdeyim die bi geçtim bikaç araç denedik yeni kişilerle tanıştık saolsunlar hepsi çiçek gibi insanlar.
tabi bu konu burda bitmedi aynen devam teklifler:D
ben denerim istersen filtre headers egzoz lu crx var. yalnız nerede olacak denemeler ben küçükçekmecede oturuyorum
kavga cıkmazsa konun 3 sayfa olur kavga cıkarsa 20 falan oluyo :D
Kemal kim gecti kanka hemen kivilcim vericem :D okanin konu mindar oldu seninkinide ben bitircem :D
Eyvaaaah...
Yine Atar Var ! :D
kemal geçilsin:D
birileri geçsin şu adamı:D
Bu konuda mındar olur :D
206GTİ olması gerektiğinden öte gidiyor :D
crx ve vti ın sahiplerinin affına sığınarak 5-6 boy oldu diyorum abi video var eklerim yakında.
beyler yapmayın 3sayfa olsun temiz olsun:D insan gibi gazlayalım:D özgür abi geçicekler yakında merak etme:D
ooooo
abicim yükle yaw. can sıkıntısından afakanlar bastı.:)
güzel bir akşam oldu gerçekten 206 gti hakkını veriyorsun tekrar tekrar denemek isterim aracımı gördüğüm iyi oldu ne durumlarda öğrenmiş oldum artık..sizde çok iyi insanlarsınız gerçekten dediğim gibi arabalar bahane sohbetti önemli olan..