saol kemal abi dediğim gibi tamamen stok arabamı gördün sende :D tutunduğum kadar tutundum.. ama sizi tanıdığıma sevindim tekrar yapalım birşeyler abi.. :D
Printable View
saol kemal abi dediğim gibi tamamen stok arabamı gördün sende :D tutunduğum kadar tutundum.. ama sizi tanıdığıma sevindim tekrar yapalım birşeyler abi.. :D
olur abi içeriz.. geldiğinde ara yeter.. :D
kemal ne ara çıktında ne ara karşıya geçtin be kardeşim )
banada bılgılerı yollarsanız ertesı gun sınavım olmassa gelmek ısterım
yazılımlı scırocco ve clıo rs le orda olamaya calısırm :) hem ak 106 onur abıylede denemek ıstıyorduk ıyı olur :)
Ben denerim...
dostum pm olarak tel no istedim gönderirsen ararım senide.daha öncede çok mesaj atmıştık bi türlü deneyemedik.
shell in orda seni beklemiştik ama neden gelmedin anlamadım
olur abi ederim:D
moruk dostum dediğin adam çok büyük senden saygılı ol adam ol lan:D
Atar giderciler yok mu :D
206 quik var full stock, yarı yıl tatiline denk gelirse denemek isterim bnde
adam atar kemal 206 gti :) denemek isteyen dediyse emsallerine göre demiş heralde
her marka model dizel de bende bende yazarsa bu adam eve gidemez :)
kemal bence sen atar yaptın marka model net olarak yaz olmadı plaka listesi yap yoksa bende denemek istiyorum stock sahinle :)
bende gelırım Kemal abı halen son denedıgımız gıbı bır turlu yazılımı guncellemedım, ama frenlerımı yatprıdım :D
yokmu 206gti :D stock rc de olur :p jantlarıda stock olsun ama:D
benide yaz :D
Onur iyi güldürdün yemin ederim beni :D gece uyuyamadım ama ertesi gün normale döndüm :D :D Ne adamsın be kardeşim ;)
Ben DD ile hep sana gider hem gti gider yapıyorum tel biliyorsun bekliyorum ;) :)
Benim liste belli kardeşim ;)
yaa TC de de birikmiş fazla gaz var atarız eger müsait bır zaman olursa kardeşim,hem laflarız ikicik... :)
yasar abi dd 106 ile deniyelim:)
arkadaşım bizde fabrikasyon 206 gti var sanayi tipi son susturucu hariç bizde aracımızı çok merak ediyoruz henüz deneyebilme fırsatımız olmadı fakat araç sökük halde boyaya girmeyi bekliyor çıkar çıkmaz ilk işim irtibata geçmiş olucak hava koşulları el verirse
@yaşar
benim kalemim değilsin be abi kendi speclerinde dolu araç bul:D yada ibo iyi işte:D
@semihakkuş
en çok merak ettiğim hocam kesinlikle haber bekliyorum.
Yağmur var gençler bu akşam yatar gazlama işi :)
dağılın asıl benim has hemşerim o:D
hala mini bi atarmı varya :D kış geldi la çekin makinaları otoparka dinlensinler :D ben bıraktım mesela egb saxo u kapalı otoparka yatıo paşalar gbi :D:D
yokmu bu 206 cı arkadaşla denıcek bı mını arkadşim belkıde mınıler sesını duymak ıstemıyodur yada araclarını kıymıyolardır ne dersın;)