Ozaman sabah buz gibi ayazında yüzmeye gitmeyin hocam :)
Hem bu bir işaret olabilir. Yüzmeye gitmemen için :)
Printable View
Ozaman sabah buz gibi ayazında yüzmeye gitmeyin hocam :)
Hem bu bir işaret olabilir. Yüzmeye gitmemen için :)
antifiriz zarar verbilir belki fitillere bence bu iş için uygun olan birşeyler bakın
Şaka bir yana çok ince bir gres geçerseniz bu iş olur. Fitilleri de korumuş olursunuz...
antifiriz dökün sorun olmaz
benimde sanayideki ustam zamanında antifriz önermişti sünger yada pamukla sür demişti.
surdugum silikon sprey bu buzlu ankara sabahında ise yaramadi:)
antifrizi deneyelim bakalim;)
Bizim burda ki yaşlı bir amca zeytinyağı ile antifirizi karıştırıp pamukla sürüyordu ladasına hiç bir sorun yaşamadığını baya işe yaradığını söylüyordu kendim hiç denemedim bir deneyin isterseniz.
fındık yağı hem bakım yapar hem donmasını bir nebze engeller hemde parlaklık sağlar :)
kapı donmaları ıcın sılıkonlar satıyolar wd40 gıbı puskutrmelı wrütte olması lazım 20 tl 200ml felan :D 5 sene yeterr her kıs kullan
gürsel abi emektarın lastiklerini muhtemelen biz üretiyoruzdur yazın başında bi telefon trafiği yapalım yenilerini yollarım sana bu arada o fitillerin ciğ hamurunda zaten vazelin kullanıldığı için kış hazırlığında vazelin sürülmesi sağlıklı olur antifiriz işine gelincede sünger kısımlarına zarar verebilir uzun süre üstünde kaldığında...
konuyu takip ediyordum vazelinleri surdum fitillere yine donuyor yine donuyor
Aksesuarcılar da Kış setleri var, Buğu çözücü Kapı spreyi vs. var içinde ufak spraylar iş görüyor
bir çilingir olarak vazelin öneriyorum.müşterilerede böyle diyoruz;)
en güzeli vazelin :D
Bende CJ-5 var geçen kış kar yağdığında sabah 8 de çıktım biraz eğlenelim diye kapıyı açmak için anahtarı soktum dönmedi Allah kahretsin dedim sonra çakmak vardı çakmağı tuttum kapı koluna gayet sorunsuz açtım eğlenceye devam :)
antifriz ve vazelin çözümdür . ankarada ben antifriz sürmüştüm pamukla fitillere
torpido parlatıcı silikonlarda iş görüyor ..