Geçmiş olsun ...
Printable View
Geçmiş olsun ...
Akıl vermek gibi olmasın ama alarm bir işe yaramaz, tecrübe ile sabit :(
maddi kaybı sadece kasko karşılar
Gecmıs olsun Allah beterınden korusunn..
Geçmiş olsun.
Güvenlik falan hikaye bizim şirketin güvenlik şefinin lakabı hırsız :)
Bazen herşey olabiliyor bilmeyen karanbole girmez eve sürekli takip edildiğinizi düşünüp öyle haraket etmeniz gerekiyor malesef :(
Pronet firma olarak değil kimin ürünü olduğunu bildiğim için evimin kapısına sokmam o şerefsizleri .
cok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun Utku ,umarım fazla bir kaybınız yoktur..
Çok geçmiş olsun...
İnanmayın böyle taahhütlere içişleri bakanımı ki ihtiyac olanı 7 dakikada göndersin. Polis itfaiye vatandaşa firmadan daha çok önem verir. Bana da geldiler yok efendim bizim firmamıza bağlı 300 tane ekip var masraflarını biz karşılıyoruz ve bir alarm oldumu biz ekip gönderiyoruz dedi. Yalancının dedim biz öyle biliyoruz bize öyle söylediler diye kivirdilar. Çok gecmis olsun
kiminki bu pronet. ben 5 yildir kullaniyorum evimde cok memnunum acikcasi. ayrica sigortamda her yil maddi artis uygulanarak yillik yenilenir. evden yana korkum yokda arabadan caldilar en son serefsizler dunyanin parasini. hayatimi becerdiler tam anlami ile bu davranislari ilede.
ambulansi kullandik yaklasik 10 dakika civarinda kapidaydi. o an tam sure tutmak insanin aklina gelmiyor acikcasi ama kullanmadan etmeden kotuleme yapilmasida hos degil. firma kimindir nedir bilmem. ama yapacaz yapiyoruz dediklerinin yaptilar en azindan ben hep olumlu taraflarini yasadim. geri kalan verdigi guven guzel ama. parola ile kontrolu acil durum sifresi telefonla geri donusu durum bilgisi herseyi guzel bence. ayrica olumsuz olarak bir tek sorunum oldu oda uzaktan alarmi devreden cikarip geri kuramaman problem bence. internetten yada telefondan yanlis alarm aldiginda susturup yeniden kurabilmeli insan :D
Cok gecmis olsun, Allah yardimciniz olsun, benimde aracima bir keresinde hirsiz girmisti, ne var ne yok goturmus, bizleri cok uzdu.. Cabuk atlatmaniz ve bu isin faili mechul birakilmamasi dilegimle.
geçmiş olsun,
bostancıdaki evime 2 kere hırsız girdi, ilkinde arkadaşımla dışarıya çıkmıştım sonradan kimliğimi almadım diye bi 20 dakika sonra eve geri döndüm geri geldiğimde evimin kapısı aralıktı, adam girmiş bütün evi dağıtmış sadece 1 odaya girememiş. büyük olasılıkla benim geldiğimi aşağıdan bitane adamı uyardı adam çıkmış dışarı. bu olaydan yaklaşık 3-4 gün sonra evde birşey bulamayınca arka odayada girmek için tekrardan girdi gündüz vakti işteyken adam bütün evi dağıtmış en ince detayına kadar ama yine bişey bulamadı çıktı.
birkaç ay önce ailemin maşukiyedeki evine girdiler gece bizimkiler içerideyken, bi kamera 2 tane televizyon ve birde halıyı çaldılar alarm taktırdık cana gelceğine mala gelsin ama mal canın yongası size tavsiyem gidin alarm taktırın çok etkili oluyor
kaskolara cok guvenmeyın odememek ıcın bin dereden su getırırler herseyın faturasını ısterler nasılsa kasko var oderler dıye dusunmeyın en uckagıtcı sektorleden biridir bence sıgorta şirketleri basıma geldı ordan bılıyorum kaskoyu yaparken beyanla yaparlar prım hesaplarlar hırsızlık oldumu uğraş dur bu arada cok geçmiş olsun
Pronet falan yalan.Evde Dex var herdaim.7 saniye içersinde ortalık kan gölü oluyor :D
Yabancı koku aldığında sinirden kapıya kafa atmışlığıda vardır :)
Geçmiş olsun. Çelik kapıyı nasıl açıyorlar anlam veremiyorum.
geçmiş olsun rabbim versin cezalarını